Kuva: Pietari Purovaara / AOP

Miki Liukkonen avautuu erostaan Behmin kanssa: "Ketään en ole rakastanut niin kuin Ritaa"

04.05.2023 10:15 - Iiro Myllymäki

Kirjailija on julkaissut tunteikkaan päivityksen eron jälkimainingeissa.

Eilen keskiviikkona uutisoitiin, että laulaja-lauluntekijä Behm, eli Rita Behm, 28, ja kirjailija Miki Liukkonen, 33, ovat eronneet. Behm ilmoitti asiasta Instagram-tarinoissaan julkaisemassaan päivityksessä.

Nyt myös Liukkonen on kommentoinut eroa somepäivityksessä. Hän on jakanut Instagram-julkaisussa kaksi yhteiskuvaa Behmin kanssa ja kertonut näiden yhteydessä tuntemuksistaan.

”Kuten olette kenties huomanneet Ritan storysta, olemme eronneet. Ketään en ole rakastanut niin kuin Ritaa. Rita on lahjakkain ja nerokkain ihminen, jonka tunnen. Myös hemmetin hauska ja terävä kuin mikä. Kuin veitsi. Niin… sitä rakkaus on. Että kääntää veistä sydämessään”, Liukkonen kirjoittaa.

Liukkonen kuvailee entistä puolisoaan ainoaksi ihmiseksi, jota hän katsoo ylöspäin. Hän myös kuvailee artistia neroksi.

”En kaipaa ”tsemppiviestejä”. Nyt jokaisessa sanassa lymyää syksy… Ja minä puhun taivaalle, mutta taivas on tyhjä”, Liukkonen kirjoittaa.

Hän on laittanut kirjoituksensa aihetunnisteeksi emojin särkyneestä sydämestä.

Liukkonen jatkaa kirjoitustaan myös kuvan kommenteissa. Hän ylistää kommentissaan Behmin musiikillista lahjakkuutta.

”Ritan musiikki tulee jäämään historiaan. Rita säveltää, sovittaa ja vittu tuottaa musiikkinsa itse. Uskomatonta. Tuollaisia lahjakkuuksia syntyy kerran 54 vuodessa. Meidän lapsesta olisi tullut mielisairas shakkinero”, Liukkonen kirjoittaa.

Julkaisun pääsee katsomaan kokonaisuudessaan alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Behm kertoi omassa päivityksessään, että pari erosi kuluneen kevään aikana.

"Erot ovat aina vaikeita ja surullisia, kuten varmasti kaikki tietävät, joten pyydän rauhaa tähän asiaan", Behm kirjoitti.

Behmin ja Liukkosen suhteesta uutisoitiin syksyllä 2021. He menivät kihloihin toukokuussa 2022. Pari ehti suhteensa aikana myös asua yhdessä. Behm kertoi aiemmin käyneensä Liukkosen kanssa pariterapiassa.

Lue myös: Behm ja Miki Liukkonen ovat eronneet

Lue myös: Behm harvinaisen avoimena parisuhteestaan, kertoo käyneensä Miki Liukkosen kanssa pariterapiassa: "Hirveää vääntöä"

Kilpailut

Uusimmat