Kuva: MTV

Masked Singer Suomi tulee taas - tällä kaudella hahmojen henkilöllisyyksiä ratkovat uudet etsijät

10.05.2023 11:15 - Minttu Tikkanen

Uusi kausi on nähtävissä ensi syksynä.

Katsojien suursuosikiksi noussut Masked Singer Suomi tulee taas. Uuden kauden kuvaukset alkavat ensi viikolla ja ohjelma saadaan takaisin ruutuihin tulevan syksyn aikana.

Uudella kaudella puhaltavat kuitenkin myös uudet tuulet, sillä hahmojen henkilöllisyyksiä selvittävien etsivien kokoonpano ei ole sama kuin aiemmin.

Vanhoista etsivistä mukana jatkavat Maria Veitola ja Janne Kataja, mutta rinnalleen he saavat nyt muusikko Benjamin Peltosen ja radiojuontaja Jenni Poikeluksen. Ohjelman juontajana tunnettu Ile Uusivuori jatkaa edelleen mukana.

Uudet etsivät tarttuvat työhön innolla

Uusissa etsivissä ohjelman kuvaukset herättävät uudenlaista innostusta, sillä kyseessä on ihan erityinen työtehtävä. Peltonen kertoo tiedotteessa, että työmahdollisuuteen tarttumista ei tarvinnut kauaa harkita.

”On mielettömän hienoa päästä mukaan ensimmäistä kertaa musaohjelmaan asiantuntijaksi. Olen tehnyt uraani pian 10 vuotta ja tuntuu aivan mahtavalta päästä kokemaan jotain aivan uutta. Rakastan hauskanpitoa ja hauskuuttamista, hienoja ja mietittyjä showkokonaisuuksia, ihania ihmisiä sekä kaikkia että kaikkea, jossa ei oteta itseensä aivan liian tosissaan. Kun kuulin, että minut halutaan mukaan Masked Singeriin etsiväksi, vastasin heti isosti kyllä, sillä ohjelma on kaikkea tuota”, kuvailee muusikko MTV:n tiedotteessa.

Myöskin uutena aloittava Poikelus puolestaan uskoo, että radiotyöstä ja kaikista tehdyistä haastatteluista on hyötyä hahmojen henkilöllisyyden arvuuttelussa. 

”Rakastan arvoituksia ja minun on pakko päästä selvittämään kaikki salaisuudet heti. Tämä on minulle täydellinen ohjelma enkä malta odottaa, että pääsen ratkomaan Masked Singerin henkilöllisyyksiä. Sen lisäksi haluan voittaa tämän. Kuulemma kyseessä ei ole mikään kilpailu, mutta aion silti voittaa. Koen, että minulla on etulyöntiasema, sillä työssäni YleX Aamussa kuuntelen paljon musiikkia ja haastattelen ihmisiä, joten korvani ovat äärimmilleen viritetyt!” Poikelus kommentoi.

Etsivien kokoonpanossa nähdään nyt uusia ja vanhoja kasvoja. (kuva: MTV)

Lue myös: Masked Singer Suomen voittaja riisui maskinsa ja yllätti kaikki: "Jännitti antaa oman raakkumisen kuulua"

Lue myös: Yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimmista rikossarjoista saa jatkoa: "Koskinen viedään äärirajoille"

Lue myös: Uudenlaisessa kokkiohjelmassa ammattikokit ottavat nyt mittaa toisistaan

Juttuun lisätty 11.5. klo 12.20 Ile Uusivuoren nimi.

Kilpailut

Uusimmat