Kuva: AOP

Housut, kalsarit vai kahdet housut päällekkäin? Blake Lively hämmensi housutyylillään

30.05.2023 09:15 - Rebekka Silvennoinen

Miksi valita vain yhdet housut, kun voi valita kahdet samanaikaisesti?

Näyttelijä Blake Lively, 35, värjäsi ensin hiuksensa punertaviksi It Ends With Us -elokuvan rooliaan varten. Nyt kuvauksista on tipahdellut kuvia Livelystä, joista paljastuu hiusten lisäksi hänen näyttelemänsä hahmon pukeutumistyyliä. Elokuvassa Lively näyttelee floristi Lily Bloomia.

Hahmon pukeutumistyyli ole mikään ihan yksinkertainen. Livelyn roolihahmo yhdistelee kuoseja ja värejä uskaliaasti ja jopa hyvän maun rajoja koetellen. 

Viime viikolla Lively nähtiin New Jerseyssä kuvaamassa kohtausta sinapinkeltainen nahkatakki yllään. Sen alle oli puettu samaa värimaailmaa oleva kauluspaita. Huomio asussa kiinnittyi kuitenkin housuihin - tai oikeastaan kaksiin sellaisiin. Toki sitä, oliko kyseessä sittenkin tilkkukuvioiset kalsarit eikä toiset housut, emme todennäköisesti saa koskaan tietää. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Natalie Portman herätti henkiin Diorin ikonisen puvun Cannesin matolle - alkuperäinen puku yli 70 vuotta vanha

Lue myös: Prinsessa Victoria ei värejä pelkää - edusti kirkkaan keltaisessa tylliunelmassa häikäisevänä

Lue myös: Maailmantähdet luottavat yhteen ja samaan treenitakkiin - nähty niin Nicole Kidmanin kuin Kate Middletonin päällä

Kilpailut

Uusimmat