Kuva: MTV

Uusi psykologinen trilleri vie katsojan keskelle äidin ja pojan välistä valtataistelua - kuvaukset käynnissä

24.06.2023 14:15 - Sanni Seppä

Pääosissa nähdään Pyry Kähkönen, Matleena Kuusniemi, Elias Salonen ja Anna Böhm.

C Moren uusi alkuperäissarja Kosto on kahdeksanosainen psykologinen trilleri, joka vie katsojan keskelle äidin ja pojan välistä valtataistelua ja paljastaa, mitä kaikkea voi kätkeytyä henkilön ulkoisen persoonan taakse. 

Sarjassa valeidentiteetin taakse piiloutunut nuori mies palaa ulkomailla vietettyjen vuosikymmenten jälkeen Helsinkiin hakemaan oikeutta ja hänelle kuuluvaa perintöä – ja kostamaan. Sarjassa seurataan äidin ja pojan välistä valtataistelua, ja tapahtumien päänäyttämönä toimii monikansallinen turvallisuusalan yritys Ametist Security. Yhtiö vakuuttaa puolustavansa asiakkaitaan pelkoa ja yhteiskuntamme yhä kasvavia turvallisuusuhkia vastaan.

Koston pääosissa nähdään Pyry KähkönenMatleena KuusniemiElias Salonen ja Anna Böhm. Sarjan ohjaa Matti Kinnunen, joka on luonut sarjan konseptin yhdessä Mari Kinnusen kanssa. Käsikirjoituksesta vastaa Matin lisäksi Mikko Reitala.

”On todella hienoa saada olla tällaisen porukan kanssa tekemässä tätä sarjaa. Käsikirjoitus on vahva, meininki on hyvä ja minulla on todella odottavat fiilikset koko kesästä”, Kähkönen sanoo MTV:n tiedotteessa.

Sarjan kuvaukset alkoivat viime viikolla ja ne jatkuvat syyskuun puoliväliin asti. Julkaisuajankohtaa ei ole vielä tiedossa, mutta siitä ilmoitetaan myöhemmin. 

Ohjaaja Matti Kinnunen ja Pyry Kähkönen. (kuva: MTV)

Lue myös: Käärijä-muraalin paikka tarkentui - tulee koristamaan Tikkurilan Prisman seinää

Lue myös: Syksyllä alkaa monta vauhdikasta uutuusohjelmaa - poimi vinkit talteen

Lue myös: Zendaya näyttelee tennispelaajaa kiperässä kolmiodraamassa - katso tuore traileri

Kilpailut

Uusimmat