Kuva: Niko Tiainen

Niko Saarinen heitettiin ulos Apulannan bäkkäriltä - "Nöyrin persein lähdettiin kävelemään sieltä pois"

01.07.2023 20:15 - Sanni Seppä

Saarisen ja Henna Kalinaisen ilta Apulannan bäkkärillä päättyi lyhyeen.

NRJ:n Aamussa oli jälleen vauhti päällä, kun vuoden radiojuontajanakin palkittu Niko Saarinen, 36, jakoi Julianna Jokelalle ja kuulijoille erikoisen tarinan vuosien takaa. 

Saarisen tarina sijoittuu vuoteen 2009, jolloin hän kertoo olleensa juhlimassa Keravalla Kino-baarissa tosi-tv-tähti Henna Kalinaisen kanssa. Saarinen oli noussut julkisuuteen vuonna 2008 Big Brotherin myötä, eikä hän ollut koskaan aiemmin ollut minkään bändin tai artistin bäkkärillä. Kyseisenä iltana asiaan tuli kuitenkin muutos.

- Päädyttiin sitten - tai meitä pyydettiin, ihan siis keikkamanageri tuli, että kundit haluaisivat teidät bäkkärille ja me menimme. Ja kyseessähän oli Apulanta, Saarinen paljastaa.

- Menimme sitten Apulannan bäkkärille, hieno bäkkäri olikin ja se oli niin fiiniä, kun oli aina käynyt Keravan Kinossa ja yhtäkkiä sä pääsit sinne bäkkärille, siellä oli saunat ja kaikki. Ollaan siellä ja juodaan, Sipe ja Toni olivat tosi mukavia, radiojuontaja tarinoi.

Lysti ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun reilu tunnin päästä yhtyeen entinen basisti Sami Lehtinen päätti heittää kaksikon pihalle bäkkäriltä.

- Hän oli vähän ottanut siinä viinaa ja hän heittää meidät ulos sieltä, Saarinen kertoo.

- Nöyrin persein lähdettiin kävelemään sitten sieltä pois, niin siihen loppui se lysti. Hetki me ehdittiin siellä olemaan, ehkä joku tunti.

Jokela kysyy Saariselta, oliko kaksikon omassa käytöksessä kenties jotain, mikä olisi voinut selittää ulos lentämisen. Saarisen mukaan ei, vaan koko juttu tuli ihan puskista.

- Me ei oikeesti tehty mitään, että hän siis hermostui niin kuin ei mistään ja heitti meidät ulos, Saarinen toteaa.

Voit kuunnella NRJ Aamun Levottomimmat -podcastin kokonaisuudessaan alta tai Podplaysta.

Lue myös: Niko Saarinen paljastaa viimein hampaidensa hinnan - purukalustolla hintaa uuden henkilöauton verran

Lue myös: Niko Saarinen keskeytti armeijan vain kahden tunnin jälkeen - kertoo MTV:llä, mitä tapahtui

Lue myös: Niko Saarinen muistelee: Tulistui asiakkaalle ja heitti suklaalevyllä

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran 30.5.2023.

Kilpailut

Uusimmat