Kuva: MTV

Maajussille morsian -pari Kalle ja Niina menivät naimisiin - Vappu Pimiä hehkuttaa tuoretta avioparia

24.07.2023 15:15 - Sanni Seppä

Pariskunnan häitä juhlittiin viime lauantaina.

Maajussille morsian -ohjelman 14. kaudella tavanneet Kalle ja Niina ovat menneet naimisiin. Häitä juhlittiin viime lauantaina Tyrvään kirkossa Sastamalassa. Pariskunta tunnetaan tästä eteenpäin nimillä Kalle Linkki ja Niina Wunsch Linkki. Sukunimi tulee Kallen isän suvun kotitilan mukaan. 

Niina on julkaissut häistä kauniin otoksen someensa, jossa juuri avioitunut pariskunta kävelee ulos kirkosta kukkakimppua heiluttaen. Niina oli valinnut häämekokseen kauniin valkoisen mekon, jossa oli näyttävä pitkä laahus. Kalle sen sijaan luotti tyylikkääseen vaaleansiniseen pukuun.

"Linkin tilan kymmenes isäntäpari: Kalle Linkki & Niina Wunsch Linkki. Tällä hetkellä ei pystytä muuta sanomaan kuin suuren suuri kiitos kaikille onnitteluista. Kiitos aivan kaikille, jotka olitte mukana meidän suuressa, ikimuistoisessa päivässä", Niina kirjoittaa julkaisussaan.

Voit katsoa julkaisun alta tai painamalla tästä.

Häihin oli kutsuttu myös Maajussille morsian -juontaja Vappu Pimiä. Kyseessä olivat Pimiän ensimmäiset Maajussi-häät. Hän on nähnyt pariskunnan yhteisen taipaleen sen alusta saakka ja hän kertoo somepäivityksessään, että ohjelmaa tehdessä oli alusta asti selvää, että parin välillä kytee tosirakkaus. 

"Kerroin puheessani heille ymmärtäneeni, kuinka etuoikeutetussa asemassa työni puolesta olen, kun olen saanut todistaa niin monen upean rakkaustarinan alkua. Totesin myös, että Kalle ja Niina ovat malliesimerkki siitä, että kun lähtee tällaiseen ohjelmaan oikeista syistä ja tosissaan mukaan, lopputulos voi olla tällainen, eli täydellinen! Näistä kahdesta kun näki jo heti ensimetreiltä, että tässä taitaa nyt olla tosirakkaus kyseessä", Pimiä kirjoittaa kauniisti pariskunnasta.

Hän kirjoittaa häiden olleen erinomaiset aina musiikkia, ruokaa ja puheita myöten ja toivottaa avioparille kaikkea hyvää jatkoa varten.

"Lämmin ja sydämellinen kiitos teille ihana pariskunta Linkki upeista juhlista ja onnea vielä avioliiton antoisalle polulle".

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Aku Hirviniemen ja Sonja Kailassaaren vauva on syntynyt

Lue myös: Suomen Amazing Race tulee viimein - kisaajissa muun muassa kansanedustajia ja urheilijoita

Lue myös: Lady Gagan käytös hämmensi Joker-elokuvan jatko-osan kuvauksissa - lopulta syy paljastui

Kilpailut

Uusimmat