Kuva: MTV

Viki Eerikkilän luotsaamassa uutuussarjassa ei saa nauraa - kilpailijat nyt julki

09.08.2023 16:15 - Sanni Seppä

Syyskuussa alkavassa ohjelmassa nähdään muun muassa Linnea Leino, Miitta Sorvali ja Jaakko Parkkali.

Viki Eerikkilän luotsaama uutuussarja Ei saa nauraa starttaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 1. syyskuuta. Ohjelmassa joukko Suomen hauskimpia henkilöitä kokoontuu viettämään yhteistä viikonloppua luksusmökkiin, jossa on vain yksi sääntö – ei saa nauraa.

Vaikka nauraa ei saa, yrittävät kilpailijat saada kanssakisaajansa repeämään kaikin mahdollisin keinoin, kerrotaan MTV:n tiedotteessa. Äänimerkin soidessa käynnistyy kierros, jonka aikana Eerikkilä laskee jokaisen hymyn sekä naurun ja niistä kilpailija saa miinuspisteitä. Jos taas onnistuu naurattamaan toisia tai olemaan aktiivinen, palkitsee Eerikkilä kilpailijan plussalla. Ne kilpailijat, joiden miinustili on kierroksen jälkeen eniten pakkasen puolella, joutuvat ulos kisasta.

Eerikkilä seuraa kameroiden välityksellä kilpailijoiden kommelluksia omasta takahuoneestaan. Osa kierroksista on myös teemoitettu ja luvassa on muun muassa kaaokseen päättyvä illalliskierros, piinaava ja kuumottava roast-kierros, kaikkien odottama hahmokierros, speed jokingia ja väsyneiden kilpailijoiden nauruhepulin herättelevä yökierros. Sekä lisäksi useita avoimia kierroksia, joissa sana ja tapa on täysin vapaa. 

Uutuusohjelman kilpailijat on nyt julkistettu. Mukana ohjelmassa nähdään näyttelijä Joonas Kääriäinen, näyttelijä Miitta Sorvali, kirjailija Paula Noronen, tubettaja Jaakko Parkkali, näyttelijä Linnea Leino, juontaja-koomikko Janne Grönroos, näyttelijä Jaana Saarinen, koomikko Ali Jahangiri ja radiojuontaja Karoliina Tuominen sekä mediahahmo Perttu Sirviö.

Eerikkilä seuraa, miten kilpailijoiden pokka pitää. (kuva: MTV)

Lue myös: Roope Salminen juontaa uutta ja jännittävää viihdeohjelmaa - mukana monia tunnettuja suomalaisia

Lue myös: Arvostelu: Oppenheimer on lähes viiden tähden arvoinen mestariteos, joka johdattaa atomipommin kehittelyn lisäksi syvälle ihmisyyteen

Lue myös: Barbie-elokuva ylitti maagisen rajapyykin ja teki historiaa

Kilpailut

Uusimmat