Kuva: Discovery+ / Promo

Jukka Hildénin luotsaama hurja seikkailuohjelma palaa kotikatsomoihin - mukana monia tunnettuja suomalaisia

05.09.2023 19:15 - Lauri Kujanpää

Jokaisessa jaksossa yhden vierailevan tähden hermot ja päättelykyky joutuvat koetukselle, kun hänet suljetaan salaiseen paikkaan kuljetettuun konttiin.

Jukka Hildénin luotsaama Ultimate Escape Suomi -ohjelma palaa kotikatsoimoihin.

Ohjelmassa osallistujat haastetaan äärimmäiseen testiin, jossa koetellaan sekä henkisiä että fyysisiä rajoja.

Toisella tuotantokaudella ovat Hildénin lisäksi mukana vierailevat tähdet Viivi Pumpanen, Roope Salminen, Jone Nikula, Pete Parkkonen, Mikko Penttilä, Martina Aitolehti, Anne Kukkohovi ja Lauri Huttunen.

Jokaisessa jaksossa yhden vierailevan tähden hermot ja päättelykyky joutuvat koetukselle, kun hänet suljetaan salaiseen paikkaan kuljetettuun konttiin. Laskuvarjojääkärin koulutuksen saaneen Jukka Hildénin on selvitettävä tiensä kontin luo tietämättä omaa sijaintiaan tai kontin olinpaikkaa. Jukan aloituspiste on kymmenien kilometrien päässä kontista, jonne vieras on lukittuna. Kaksikolla on käytettävissään 24 puhelua, 24 vihjettä ja 24 tuntia aikaa onnistua tehtävässä. Mutkikkaiden vihjeiden avulla on löydettävä välttämättömiä varusteita ja kartan palasia Jukan käyttöön, selvitettävä kontin sijainti ja löydettävä oikea reitti kontin luokse. 

Ultimate Escape Suomen toisella tuotantokaudella seikkailualuetta on laajennettu myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

- Seikkailun laajentuminen ulkomaille erilaisiin maisemiin ja paikkoihin, jollaisia Suomesta ei löydy todella viritti tämän kauden tunnelman huippuuns”, kuvailee Hildén.

Uudella kaudella koetaan jännittäviä hetkiä niin Pohjois-Norjan vuoristossa, Jäämerellä, Latvian kylmän sodan aikaisissa sotilastukikohdissa kuin Viron veden alle raunioituneissa louhoksissa – unohtamatta tietenkään Suomen karuja kansallismaisemia Lapissa ja itärajalla.

Ultimate Escape Suomi, 2. tuotantokausi TV5 ja discovery+-palvelu 4.10. alkaen.

Lue myös: Jukka Hildén koki painetta erotessaan ex-vaimostaan - "Sanotaan, että nyt meni kaikki arvostus"

Lue myös: Syntymäpäiviään viettänyt Chachi Hildén vaihtoi hiusväriään - seuraajat ihastelevat

Kilpailut

Uusimmat