Kuva: Nelonen / Teemu Laitinen

Temptation Island Suomen uudet miessinkut nyt julki - "Tulin tänne uittaa mun tuuttii"

11.10.2023 14:15 - Sanni Seppä

Sinkkujen joukosta löytyy muun muassa renki, DJ ja muotialan opiskelija.

Temptation Island Suomi palaa 12. kauden voimin. Ohjelma alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 8. marraskuuta klo 21. Uusi jakso ilmestyy kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Tällä kertaa 18 sinkkua matkustaa Marbeillan lämpöön viettelemään pariskuntia. Ohjelmaa juontaa tuttuun tapaan Sami Kuronen.

Nelonen on nyt julkistanut saaren sinkut. Tässä tulevat uuden Temppari-kauden miessinkut: 

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

Rene, 21, Tampere

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Mä oon tuleva palomies, mutta jos meidän välille syttyy jotain liekkii, nii sitä mä en aio sammuttaa."

Rene työskentelee baarimikkona ja haaveilee pelastajan urasta. Hän viihtyy vapaa-ajallaan yöelämässä tanssilattialla, sekä kuntosalin puolella.Naisissa Rene arvostaa kauniita silmiä, aitoutta, huomaavaisuutta ja hyvää sydäntä. Hän hurmaa naisen hyvillä puhelahjoillaan, hymyllään ja olemalla salaperäinen herrasmies.

Ozan, 21, Tampere

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Mä tulin näyttää teille, mitä on lähi-idän lämpö!"

Tamperelainen Ozan työskentelee yökerhossa ja on myös intohimoinen musiikkituottaja ja DJ. Isot keikkalavat siintävätkin Ozanin unelmissa. Hänellä ei ole takanaan vakavia seurustelusuhteita, sillä hän pystyy sitoutumaan vasta sitten, kun löytää jonkun, jonka kanssa hän voisi viettää koko loppuelämän. Ozan tekee naisiin vaikutuksen avoimuudellaan ja aurinkoisuudellaan.

Jussi, 22, Rovaniemi

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Näin muodin opiskelijana voin sanoo, että just sä sopisit mun päälle!"

Muotia opiskeleva Jussi on taiteilijasielu, joka haaveilee urasta vaatealan yrittäjänä, muusikkona tai elokuvaohjaajana. Vapaa-ajallaan hän seinäkiipeilee ja harjoittelee tatuointien tekemistä.

Jussi rakastaa tutustua uusiin ihmisiin ja hän viihtyy huomion keskipisteenä. Hän tekee vaikutuksen seuralaiseensa nokkelilla iskurepliikeillään sekä tanssitaidoillaan. Eniten ihmisissä häntä viehättävät kasvonpiirteet.

Pyry, 23, Helsinki 

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Mä oon täällä, koska mä aion panna... hymyn teijän huulille!"

Pyry työskentelee kiinteistövälittäjien assistenttina, mutta haaveilee kulttuurialan opinnoista. Vapaa-ajallaan Pyry pelaa rugbya ja tekee dj-keikkoja. Hän haluaisi tulevaisuudessa järjestää isoja festareita. 

Pyry on ollut sinkkuna neljä vuotta. Hän nauttii syvällisistä keskusteluista, joissa hän pääsee analysoimaan ihmisiä. 

Elias, 23, Seinäjoki

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Tuutte pian näkee, millaset Ellun pileet saan aikaan!"

Elias on kotoisin Pohjanmaalta ja sen kuulee myös miehen murteesta. Hän työskentelee liiketalouden opintojen ohella perintäkäsittelijänä ja asiakaspalvelijana. Hän viihtyy huomion keskipisteenä ja Elias tunnetaan kaveripiirissä showmiehenä. Intohimoinaan hänellä onkin karaoke ja jääkiekko.

Hän etsii luotettavaa ja avointa naista. Pelkkää kotona kyhnäämistä hän ei kuitenkaan jaksa, vaan hän kaipaa parisuhteeseensa myös muutakin tekemistä. Tiedotteen mukaan tämä miehen supervoima on se, ettei hän tunne häpeää.

Joonas, 25, Tampere

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Mä työskentelen kaivosalalla, ja on se pakko myöntää, että oon ennen tätä reissuakin käynyt kielletyissä koloissa."

Joonas työskentelee kaivosalan yrityksessä. Vapaa-ajallaan hän nauttii ruoanlaitosta, matkustelusta ja politiikan seuraamisesta. Hänen erityistaitoihinsa kuuluu myös jonglööraus.

Tämä taitava ja empaattinen keskustelija on viihtynyt jo pari vuotta sinkkuna. Hänen viettelytaktiikoihinsa kuuluu pitkä katsekontakti, juoman tarjoaminen ja tanssiin pyytäminen, sillä tanssilattialla hänen on helppo tehdä selväksi, että kaksin lähdetään. 

Nuutti, 24, Järvenpää 

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Mun nimi on Nuutti, ja mä tulin tänne uittaa mun tuuttii"

Nuutti on opiskellut itselleen rakennusalan perustutkinnon, mutta hän haaveilee urasta liikunnan ja psykologian parissa. Vapaa-ajallaan hän käy salilla ja pelaa videopelejä. Myös valokuvaaminen ja shakki kuuluvat hänen intohimoihinsa. 

Hän on luonteeltaan rauhallinen ja harkitseva, mutta alkoholi tuo hänestä villin puolen esiin. Hän lähtee helposti erilaisiin kommelluksiin mukaan alkoholia nautittuaan. Hän ei ole ollut koskaan parisuhteessa, sillä hän kyllästyy helposti jo tapailun alkuvaiheessa.

Hannes, 25, Valkeakoski 

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Mun kanssa ku lähette treffeille, ni ei tarvii istuskella… ainakaa seuraavana päivänä."

Hannes myy ammatikseen aurinkopaneeleita, joten hän on varsin tottunut tarinoimaan tuntemattomien kanssa. Hän on myös suurperheen kasvatti, joten hän on tottunut olemaan ihmisten ympäröimänä.

Paljon itsetutkistelua elämässään tehnyt Hannes uskoo olevansa hyvä keskustelukumppani ja olkapää. Vapaa-aikanaan hän pelaa padelia, frisbeegolfia ja laulaa karaokea. Hanneksen saa syttymään katsekontaktilla ja puhumalla asioista niiden oikeilla nimillä.

Olli, 30, Joroinen 

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Mie oon Olli ja oon tällänen maatiaiskolli. Mut tehäänkö kuitenkin niin päin, että mie silitän ja sie kehräät?"

Olli työskentelee renkinä maatilalla, jossa hoitaa hevosia ja lampaita. Hän viihtyy maalaismaisemissa, sillä hän rakastaa sienestää, kalastaa ja liikkua luonnossa. Myös polttopuiden hakkuu on Ollin mieleen.

Olli on nähnyt ja kokenut elämässään paljon ja uskoo siksi ymmärtävänsä erilaisia ihmisiä ja elämäntilanteita. Hän arvostaa ihmisissä itseironiaa ja pyyteetöntä avuliaisuutta. Myös persoonallinen nauru viehättää Ollia.

Lue myös: He ovat Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudet avioparit

Lue myös: Parit menivät vaihtoon TTK:ssa - katso, ketkä ovat uudet tähtiparit

Lue myös: Uutta tietoa The Crown -sarjan viimeisestä tuotantokaudesta: Uusi traileri, julkaisupäivä tiedossa

Kilpailut

Uusimmat