Kuva: MTV

Ääni heille, joiden elämässä puhuttavat otsikot ovat arkipäivää - Veitola.doc palaa ruutuihin

30.11.2023 13:15 - Reija Saarinen

Veitola.doc-sarjassa käsitellään muun muassa nuorten rikollisuutta ja syömishäiriöitä.

Veitola.doc-sarja saa jatkoa, kun dokumenttisarjan toinen tuotantokausi alkaa 28. joulukuuta. Tälläkin kertaa ohjaaja ja journalisti Maria Veitola sukeltaa puhuttelevien aiheiden pariin. Tiedotteen mukaan Veitolan luotsaama dokumenttisarja antaa äänen heille, joiden elämässä puhuttavat otsikot ovat arkipäivää. 

Tulevalla kaudella käsitellään syömishäiriöitä, kauneuskirurgiaa ja pistoshoitoja, psykedeelejä sekä katujengejä ja nuorisorikollisuutta. 

Syömishäiriöihin on vaikea saada hoitoa, mutta toisaalta miksi sairastuneen on niin vaikea vastaanottaa sitä? Psykedeelien tuoma potentiaali on taas viime vuosina ollut otsikoissa. Millaisista syistä jotkut ovat jo alkaneet hoitaa itseään näillä laittomilla päihteillä? Mikä saa nuoren hakeutumaan rikosten tielle ja millaisia syitä voi löytyä jengi-ilmiön takana? Kauneus on valuuttaa, mutta millaisia paineita nykyihanteet asettavat etenkin nuorille?

Tällä kertaa Veitola toimii myös ohjaajana. 

- Sain mahdollisuuden ohjata uudet jaksot itse ja tartuin mahdollisuuteen uteliaana. Se on vaatinut uskallusta, paljon uuden opettelua ja tietysti lisää työtunteja. Oon inspiroitunut ja saanut bonuksena uusia näkökulmia myös ennalta tuttuun toimittajan ja haastattelijan työhön, Maria Veitola kertoo.

Lue myös: Maria Veitola teki 15-vuotiaana tärkeän päätöksen - ottaa nyt kantaa merkittävän asian puolesta

Lue myös: Toimittaja Maria Veitola täytti 50 vuotta - "Olisinpa nähnyt tänne asti nuorena"

Kilpailut

Uusimmat