Kuva: Solar Films / Antti Rastivo.

Myrskyluodon Maija jatkaa ylivoimaisesti Suomen katsotuimpana elokuvana

29.01.2024 20:15 - Sanni Seppä

Elokuva keräsi viikonloppuna vielä enemmän katsojia kuin avausviikonloppunaan.

Tiina Lymin ohjaama Myrskyluodon Maija -elokuva on rikkonut toisena viikonloppunaan 120 000 katsojan rajan.

Elokuva on saanut eiliseen 28.1.2024 mennessä 123 301 katsojaa ennakoineen. Elokuva sai avausviikonloppunaan huikeat 43 034 katsojaa, mutta viime viikonlopun kävijämäärä peittosi jopa avausviikonlopun tulokset lukemilla 45 565. Myrskyluodon Maija jatkaa siis kirkkaasti Suomen katsotuimpana elokuvana. Ensi-iltansa se sai 19. tammikuuta. 

Myrskyluodon Maijan päärooleissa Maijana ja Jannena nähdään Amanda Jansson ja Linus TroedssonJonna Järnefelt ja Tobias Zilliacus näyttelevät Maijan vanhempien roolit.

Solar Filmsin tuottama elokuva on mittava kotimainen suurtuotanto. Sitä voidaan pitää yhtenä 2010-2020-lukujen suurimmista kotimaisista tuotannoista ja se tuo Myrskyluodon 1800-luvun maailman modernin elokuvakerronnan keinoin tähän päivään. 

"On mahtavaa ja uskomattoman hienoa, että näin monet ihmiset ovat nähneet jo Myrskyluodon Maijan elokuvateattereissa. Toivottavasti yhä useammat antavat rakkauden, rohkeuden ja kaiken muun tarinan kertoman viedä heiltä jalat alta. Olen erittäin ylpeä ja iloinen siitä, että olen saanut olla osa tätä elokuvaa", Jansson kommentoi suurta katsojamäärää Solar Filmsin tiedotteessa.

Katso elokuvan traileri alta tai painamalla tästä.

Lue myös: Kirjolla on vuoden ohjelma - katso koko lista Kultainen Venla -voittajista

Lue myös: Etenkin yksi kehu Popedalta on jäänyt Olli Hermanin mieleen: "Se oli ehkä suurin kohteliaisuus"

Lue myös: Pitääkö olla huolissaan -tekijöiden uutuusohjelma alkaa pian - nyt arvuutellaan sanojen alkuperää

Kilpailut

Uusimmat