Kuva: Solar / YouTube

Uuden Mielensäpahoittaja-elokuvan traileri julki - luvassa vauhdikas rakkaustarina

16.02.2024 17:15 - Sanni Seppä

Elokuvan pääosia näyttelevät Heikki Kinnunen ja Jaana Saarinen.

Mika Kaurismäen ohjaama uusi Mielensäpahoittaja-elokuva tekee tuloaan. Mielensäpahoittajan rakkaustarina -elokuvan pääosassa nähdään tuttuun tapaan Heikki Kinnunen ja hänen rakkauden kohdettaan Saimia näyttelee Jaana Saarinen. Elokuvan on käsikirjoittanut Tuomas Kyrön romaanin pohjalta Sami Keski-Vähälä.

Mielensäpahoittajan poikia Hessua ja Pekkaa näyttelevät Iikka Forss ja Ville Tiihonen. Saimin tytärtä Kukkaa näyttelee Ona Huczkowski. Muissa sivurooleissa nähdään muun muassa Pertti SveholmSanna-Kaisa PaloPauliina Hukkanen ja Silu Seppälä.

Solar Films kuvailee elokuvaa tiedotteessaan seuraavasti: Mielensäpahoittaja haistaa kauppareissullaan Saimin, naisen, joka tuoksuu juuri oikealta ja saa koko miehen sekaisin. Ei olisi Mielensäpahoittaja uskonut, että rinnassa voi vielä tuntua kuin ihastuneella pojanklopilla. Mielensäpahoittaja joutuu myöntämään, että viihtyy Saimin seurassa. Toisen sanat, katseet ja kosketus herättävät kauan unohduksissa olleita tuntemuksia. Mielensäpahoittajan pojat ovat epäuskoisia ja suorastaan mustasukkaisia isästään, eivätkä tahdo luottaa Saimin vilpittömyyteen, ettei vaan olisi perinnön perässä? Perhepalavereja, väärinkäsityksiä, kuutamouintia ja unettomia öitä. Kyllä voi rakkauden nuoli lävistää vanhemmankin flanellipaidan.

Elokuva tulee ensi-iltaan 6.9.2024.

Katso traileri alta tai painamalla tästä.

Lue myös: Arvostelu: Priscilla-elokuva näyttää Elviksen ja Priscillan suhteesta vaietumman puolen

Lue myös: Emma-gaalan juontaa yllättävä kaksikko - "Otan tämän historiallisen tehtävän ilolla vastaan"

Lue myös: He ovat Race Across the World Suomi -uutuusohjelman kilpailijaparit

Kilpailut

Uusimmat