Elokuva on tehty kokonaan Priscillan näkökulmasta.
Neljä pientä aikuista ihastuttaa aitoudellaan.
Esityksessä tehdään tarkkoja havaintoja ajankuvasta.
Jos elokuvien pohjimmainen tarkoitus on kertoa tarinaa, sekä herättää tunteita ja reflektointia, on tässä osuttu napakymppiin, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Sanni Seppä.
Vesalan lahjakkuuden tietävät kaikki, mutta muusikko ei kolmannellakaan sooloalbumillaan valjasta sitä tehdäkseen kunnianhimoista albumikokonaisuutta, kirjoittaa Voice.fi:n musiikkitoimittaja Iiro Myllymäki.
Elokuva on genressään jotain aivan uutta ja hyvä niin, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Minttu Tikkanen.
Punttikomedian parasta antia ovat kuvaus, ihastuttavat näyttelijäsuoritukset ja hykerryttävän hyvä dialogi, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Sanni Seppä.
Sara Mellerin ja Elena Leeven roolityöt ovat huikeat, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Minttu Tikkanen.
Tytöt tekevät elokuvassa, mitä haluavat, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Minttu Tikkanen.
Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga -elokuva esittelee Euroviisuista varsin yksipuolisen kuvan, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Iiro Myllymäki.
Koomikko-näyttelijä Sami Hedberg tähdittää Se mieletön remppa -elokuvaa. Hän tietää, että kriitikoiden henkilöarvosteluissa voi törmätä myös julmiin kuvauksiin.
Varman päälle pelaava Wild Wild Wonderland tuskin siivittää Saara Aaltoa kansainväliseen pop-tähteyteen, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Iiro Myllymäki.
Antti Tuiskun Anatude-albumi on toimiva ja monipuolinen paketti, joka pitää sisällään sekä riipaisevaa erotilitystä että hulvatonta naurunremakkaa, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Iiro Myllymäki.
Bauer Median uutispäällikkö Rea Haverisen mielestä Tom of Finland on tärkeä elokuva, joka jättää haikean, mutta toiveikkaan olon.