Vesalan lahjakkuuden tietävät kaikki, mutta muusikko ei kolmannellakaan sooloalbumillaan valjasta sitä tehdäkseen kunnianhimoista albumikokonaisuutta, kirjoittaa Voice.fi:n musiikkitoimittaja Iiro Myllymäki.
Elokuva on genressään jotain aivan uutta ja hyvä niin, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Minttu Tikkanen.
Punttikomedian parasta antia ovat kuvaus, ihastuttavat näyttelijäsuoritukset ja hykerryttävän hyvä dialogi, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Sanni Seppä.
Sara Mellerin ja Elena Leeven roolityöt ovat huikeat, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Minttu Tikkanen.
Tytöt tekevät elokuvassa, mitä haluavat, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Minttu Tikkanen.
Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga -elokuva esittelee Euroviisuista varsin yksipuolisen kuvan, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Iiro Myllymäki.
Koomikko-näyttelijä Sami Hedberg tähdittää Se mieletön remppa -elokuvaa. Hän tietää, että kriitikoiden henkilöarvosteluissa voi törmätä myös julmiin kuvauksiin.
Varman päälle pelaava Wild Wild Wonderland tuskin siivittää Saara Aaltoa kansainväliseen pop-tähteyteen, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Iiro Myllymäki.
Antti Tuiskun Anatude-albumi on toimiva ja monipuolinen paketti, joka pitää sisällään sekä riipaisevaa erotilitystä että hulvatonta naurunremakkaa, kirjoittaa Voice.fi:n toimittaja Iiro Myllymäki.
Bauer Median uutispäällikkö Rea Haverisen mielestä Tom of Finland on tärkeä elokuva, joka jättää haikean, mutta toiveikkaan olon.