Euroviisuedustajan rintaa koristaa Rammstein-tatuointi.
Suomen euroviisuedustaja aikoo harjoitella englannin alkeita ennen Liverpooliin lähtöä.
Blanka edustaa Puolaa Euroviisuissa kappaleella Solo. Nainen saapui Suomeen biisintekomatkalle ja kertoo nyt yllättävän havaintonsa suomalaisista.
Monet euroviisufanit uskovat, että Puolan edustaja Blanka on junailtu vilpillisin keinoin karsintavoittoon. Blanka sanoo Voice.fi:n haastattelussa, että spekulaatiot ovat perättömiä.
Käärijä ottaa saamansa seksiviestit ja treffipyynnöt huumorilla.
Käärijä väänsi Cha Cha Cha -esitykseensä lisää hölmöyttä tuotannon pyynnöstä. Nyt miehen ansiosta Suomi on yksi Euroviisujen voittajasuosikeista.
Liverpoolin Euroviisuissa nähdään neljä juontajaa.
Heikki Paasonen hävisi vuonna 2007 juontajakilvassa Mikko Leppilammelle.
Samu Haber juontaa Uuden musiikin kilpailun finaalin 25. helmikuuta.
Semifinaaleista jatkoon menevät maat määrittyvät ensi vuonna pelkästään yleisöäänillä.
Ukrainan ja Suomen edelliset euroviisuedustajat ovat yhdistäneet voimansa jälleen.
Benny Anderssonin mielestä Euroviisuista on kadonnut hauskuus.
Kalush Orchestran johtohahmo Oleh Psiuk kertoo, että yhtye haluaa olla hyödyksi kotimaalleen levittämällä tärkeää sanomaa. Räppäri kehuu myös Suomen edustajaa The Rasmusta.
Jos Suomi mielii päästä finaaliin, Lauri Ylösen laulusuorituksen on oltava priimakunnossa, kirjoittaa Voice.fi:n musiikkitoimittaja Iiro Myllymäki.
Euroviisulavan valtava aurinkomuodostelma ei toimi esityksissä lainkaan kuten pitäisi, ja tällä on vaikutuksensa myös The Rasmuksen esiintymiseen.
Etenkin Lauri Ylönen ja kitaristi Emppu Suhonen ovat vaihtaneet ajatuksia siitä, onko miessolistin sopivaa näyttää paljasta yläkroppaa, kun naisille ei suoda samaa oikeutta.