Suomihittien juhlaa kuullaan Himos Parkissa 11. -12. elokuuta.
Frederik kertoo Ilta-Sanomille, että tapahtumajärjestäjä ei suostu maksamaan artistien pyytämää esiintymispalkkiota kiertueesta. "Olemme kuulema liian ahneita", hän tähdentää.
Dannyn, Einin, Frederikin, Tapani Kansan ja Virve Rostin tähdittämä Finnhits-kiertue on ollut niin suosittu, että se jatkuu myös ensi keväänä.
Iskelmän kotisivuilla äänestetyn Finnhits top 100-listan ylivoimaiseksi ykköseksi nousi Tapani Kansa vuonna 1976 levyttämä 'R-A-K-A-S'. Kappaleen on säveltänyt Jukka Kuoppamäki ja sanoittanut Chrisse Johansson. Sijalle kaksi ylsi Kari Tapion 'Viisitoista kesää' ja kolmanneksi Paula Koivuniemen 'Tummat silmät ruskea tukka'.  
Viime lauantaina startanneen Finnhits-kiertueen suosio jatkuu vahvana. Jyväskylän Paviljongin perjantain konsertti on myyty loppuun, ja liput hupenevat myös muista kaupungeista.
Dannyn, Einin, Frederikin, Tapani Kansan ja Virve Rostin tähdittämä Finnhits 2012 -kiertue käynnistyy lauantaina 17. marraskuuta. Voit katsoa ajantasaiset konserttipaikat ja päivämäärät tästä.
Danny, Eini, Frederik, Tapani Kansa ja Virve Rosti lähtevät marraskuun puolivälissä Finnhits 2012 -kiertueelle. Kiertueen konsertti Savonlinnassa on siirretty viikkoa aikaisemmaksi.
Iskelmä laittaa järjestykseen Finnhits-aikakauden parhaat kappaleet.
Danny, Eini, Frederik, Tapani Kansa ja Virve Rosti lähtevät marraskuun puolivälissä Finnhits 2012 -kiertueelle. Kovan kysynnän vuoksi kiertueelle on sovittu uusia konsertteja ja joitakin keikkapaikkoja vaihdettu isompiin.
Danny, Eini, Frederik, Tapani Kansa ja Virve Rosti lähtevät marraskuun puolivälissä Finnhits 2012 -kiertueelle. Kovan kysynnän vuoksi kiertueelle on sovittu kaikkiaan neljä uutta konserttia.
Danny, Eini, Frederik, Tapani Kansa ja Virve Rosti tähdittävät marraskuussa käynnistyvää Finnhits 2012 -kiertuetta. Danny kertoi Iskelmän haastattelussa, minkä takia finnhitsit ovat kestäneet aikaa.
Danny, Eini, Frederik, Tapani Kansa ja Virve Rosti tähdittävät loppuvuodesta nostalgiaa tulvivaa Finnhits 2012 -kiertuetta. Ensimmäinen konsertti järjestetään tänään Lahdessa.
Danny, Eini, Frederik, Tapani Kansa ja Virve Rosti lähtevät marraskuun puolivälissä Finnhits 2012 -kiertueelle. Voit katsoa kiertueen paikkakunnat ja päivämäärät tästä.