Perinteiset raaka-aineet saavat aivan uuden twistin grillin ritilällä.
Pyörivää liikettä pitävän grillin katseleminen on suorastaan hypnoottista.
Pekoniananas, "swineapple", on noussut suosituksi netissä.
Kesän aikana monet grillaavat jopa päivittäin, joten mikäli käytät hiiligrilliä, kannattaa grillihiilien monet kierrätystavat lukaista.
Esimerkiksi salaattia voi grillata hyvillä mielen ja se myös maistuu herkulliselta.
Monelle grillauksesta tulee mieleen makkarat ja pihvit. Grilli on kuitenkin erinomainen väline valmistaa muun muassa maukkaita ja helppoja jälkiruokia.
Monen kotoa löytyy grilli, joka parhaimmillaan voi olla pitkäikäinen hyödyke. Kun grillin pitää kunnossa, se onkin parhaimmillaan hyvä henkivakuutus.
Kesä lähestyy jo kovaa vauhtia ja sen myötä monen suunnitelmissa on uudne grillin hankinta. Markkinoilta löytyy monenlaista vaihtoehtoa, joten ammattilaisten vinkit kannattaa lukea läpi.
Kesällä grillatessa makoisa lopputulos on tärkein - ja vaihtelu virkistää aina.
Grillaamiseen keskittyneen reseptikirjan julkaisseet Marko Suksi ja Santeri Vuosara antavat ohjeita grillauksen aloittelijoille.
Grillikuume-ohjelmassakin nähty kaksikko Marko Suksi ja Santeri Vuosara kertovat parhaat vinkkinsä kasvisten grillaukseen.
Eräs kasvis helpottaa grillausta todella paljon.
MTV-kanavan Grillikuume-sarjassa hikoilivat vauhdikkaan grillauksen äärellä Poppamies Marko Suksi ja Chef Santeri Vuosara.