Ramsayn mukaan sosiaalinen media on parasta mitä ruoka-alalle on tapahtunut.
Muun muassa Twitterissä uutta naposteluherkkua on kehuttu vuolaasti.
Putkosen mukaan leivän paahtaminen tuottaa resistenttiä tärkkelystä.
Ennen jouluruokiin siirtymistä, kannattaa kokeiluun ottaa vaivaton, mutta erittäin maistuva pasta.
Monella perinteisellä herkulla on huono maine. Tuorein tieto kuitenkin kumoaa uskomukset.
Ravintoloitsija kertoo, että pillin korvike on aiheuttanut huvittuneisuutta, mutta se on saanut myös kannatusta.
Pastaa ei kuulu syödä suuria annoksia.
Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin pinaatti-hernepasta syntyy edullisesti ja vaivattomasti.
Tärkeintä on kiinnittää huomiota annoskokoihin.
Varsinkin hieman luonnonkiharille hiuksille tekniikka on aivan omiaan.
Parasta on, että koko ruoka valmistuu yhdessä aionassa astiassa.
Pastasta ja tomaattikastikkeesta tulee superherkullinen annos sitruunan avulla.
Pastaa ei tarvitse todellakaan keittää, vaan sen voi tehdä myös pannulla.
Tutkimuksen mukaan kohtuullinen pastan syönti voi jopa auttaa sinua pysymään terveellisissä vaakalukemissa.
Jokainen on joskus sen kokenut, mutta harva tietää kyseiseen ongelmaan ratkaisua.