Yli puolet Alexander Stubbin (kok.) äänestäjistä sanoo, että Pekka Haaviston seksuaalisella suuntautumisella oli vähintään jonkin verran vaikutusta äänestyspäätökseen.
Vaalipäivä on 11. helmikuuta.
Presidentinvaalien toisen kierroksen ennakkoäänestys alkaa huomenna 31. tammikuuta.
Haavisto asettuu ehdolle valitsijayhdistyksen kautta.
- Rakkaus voi tulla elämään mitä yllättävimmissä paikoissa. Minulle se tapahtui Bogotassa Kolumbiassa vuonna 1997, Haavisto kertoo Me Naisille.
Antonio Flores on mukana Olen julkkis... Päästäkää minut pois -realityohjelmassa.
Vihreiden puheenjohtaja Pekka Haavisto kertoo huomaavansa herkästi, jos muita syrjitään esimerkiksi seksuaalisen suuntautumisen tai ihonvärin vuoksi.
Ultra Bra teki paluun lavalle viime maanantaina. Yhtye esiintyi yli 30 muun artistin kanssa Helsingin jäähallissa.  
Fingerpori-sarjakuvan piirtäjä Pertti Jarla on tehnyt jälleen uuden sarjakuvastripin presidenttiehdokas Pekka Haavistolle. Tällä kertaa siinä seikkailee myös Sauli Niinistö.
Fingerpori-sarjakuvan piirtäjä Pertti Jarla on tehnyt uuden sarjakuvastripin presidenttiehdokas Pekka Haavistolle. Siinä esiintyy Haaviston itsensä lisäksi Fingerporista tuttuja hahmoja.
Fingerpori-sarjakuvan piirtäjä Pertti Jarla on tehnyt poikkeuksellisen kampanjasarjiksen presidenttiehdokas Pekka Haavistolle. Kolmen ruudun stripissä vitsaillaan Haaviston seksuaalisella suuntautumisella.