40-vuotiaalla Elastisella on menestyksekäs ura ja ihana perhe.
Naturistit eivät ole pysyneet heille varatulla alueella.
Iskelmä Festivaali nousee Porin Kirjurinluotoon 26.-27.6.
Ultrajuoksija Mikael Heermanin tuoreessa podcast-sarjassa keskiössä ovat urheilu, työelämän hyvinvointi ja muut terveysasiat.
Pori Jazz tiedottaa, että festivaalille ovat kaikki tervetulleita seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.
Aki Ruotsala kertoi Satakunnan kansan haastattelussa, että hänen mielestään homoudesta voi parantua siinä missä huumeriippuvuudestakin.
Ihan helppoja kysymyksiä ei tällä kertaa ollut luvassa.
51. Pori Jazz -festivaali järjestetään jälleen Kirjurinluodossa 9.-17. heinäkuuta.
Ensi kesän Pori Jazzeilla on mukana huikeita maailmantähtiä. Viimeisimpänä artistikattaukseen kiinnitettiin Australian lahja maailmalle - Kylie Minogue.
Suomessa on monia kohteita, jonne voi matkustaa, jos ei pidä lentämisestä, jos matkalle haluaa lähteä extempore, tai jos budjetti on pieni.
Pori Jazz -festivaalia vietettiin 49. kertaa Kirjurinluodon kesäisissä maisemissa. Tunnelmalliset pääkonsertit keräsivät tänä vuonna yhteensä 60 000 kävijää.
Pianisti ja säveltäjä Artturi Rönkä, 23, on valittu Pori Jazzin Vuoden taitelijaksi 2013.
Ensi kesän Pori Jazz -festivaalin ohjelma on nyt julkaistu, ja samalla lipunmyynti käynnistynyt.   
Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Norah Jones esiintyy Pori Jazzissa tänä kesänä. Hänen albumejaan on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa ja Suomessakin noin 80 000 kappaletta.
Fingerpori-sarjakuvan piirtäjä Pertti Jarla on tehnyt jälleen uuden sarjakuvastripin presidenttiehdokas Pekka Haavistolle. Tällä kertaa siinä seikkailee myös Sauli Niinistö.