Mikko Silvennoinen haluaa juhlistaa Euroviisujen ja homokulttuurin yhteyttä, vaikka kaikki eivät tästä tyylistä olekaan mielissään.
Tico on yksi uuden Marko Björs - Rakkauden seikkailu -deittirealityn osallistujista.
Marko Björs - Rakkauden seikkailu -ohjelma on ensimmäinen seksuaalivähemmistön deittailureality Suomessa. Ohjelmaan osallistuneet sinkkumiehet pitävät tätä tärkeänä edistysaskeleena.
Kouluratsastajatähti antaa rakkaudelle tilaisuuden uudessa Marko Björs - Rakkauden seikkailu -ohjelmassa. Kyseessä on ensimmäinen seksuaalivähemmistön deittailureality Suomen tv:ssä, ja Björs toivoo sen rikkovan ennakkoluuloja.
Kansanedustajan katsotaan halventaneen homoseksuaaleja kirjoituksillaan ja lausunnoillaan. Räsäsen kommentit Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa eivät johtaneet syytteisiin.
Marja Kihlströmin tuore kirja on menestys.
Unkari ei osallistu ensi vuoden Euroviisuihin, ja syyn uskotaan piilevän maan homofobisessa poliittisessa ilmapiirissä.
Pelastustieto-lehti julkaisi kahden toisiinsa rakastuneen palomiehen tarinan.
Jyry Rautavirta on poikkeus homovaltaisessa drag-harrastajajoukossa. Kun hän esiintyy julkisesti naisena, hänen koko persoonansa muuttuu.
Popedan kesän keikoilla nähty taustalakana on suora kannanotto, kertoo solisti Pate Mustajärvi Ylelle.
Sara Cunningham saapuu homohäihin tukeakseen ihmisiä, joiden omat vanhemmat eivät hyväksy heidän seksuaalista suuntautumistaan.
Aki Samuli ei ymmärrä, miksi ihmiset haluavat tuomita toisiaan seksuaalisen suuntautumisen perusteella.
Ravitsemusasiantuntija Paula Heinonen peräänkuuluttaa haluttomuuden hoidossa kokonaisvaltaista inventaariota elämäntapoihin ja ruokailutottumuksiin.
Isoäiti halusi tehdä lapsenlapselleen ihanan lahjan tämän biseksuaalisuuden kunniaksi.
Helsingissä lauantaina konsertoiva Carola syyttää mediaa lausuntojensa väärin tulkitsemisesta ja vakuuttaa, ettei hänellä ole koskaan ollut mitään homoseksuaaleja vastaan.
Pohjois-Carolinassa asuva pastori ja seurakunta-aktiivi John Pavlovitz on herättänyt keskustelua kirjoituksellaan, jossa hän pohtii sitä, mitä tekisi jos saisi lapsensa olevan homoseksuaali.