Personal trainer Tanja Hinkkasen mukaan monipuolisesta treenistä on paljon hyötyä.
Personal trainer Tanja Hinkkasen suunnittelema ulkotreeni saa hien virtaamaan.
Salitreeni on tunnetusti erittäin hyödyllinen liikuntamuoto, mutta kuinka paljon salilla pitää rehkiä, jotta tuloksia alkaa näkyviä?
Viimeistään tammikuussa monen tavoitteena on päästä talven aikana kertyneistä kiloista eroon ennen kesää.
Joulun pyhien lepäilyn lomassa on välillä hyvä muistaa laittaa kroppa töihin ja hiki virtaamaan.
Joulun lähestyessä monen kalenteri täyttyy niin töissä kuin vapaallakin. Jotta et olisi jouluna väsynyt ja stressaantunut, on syytä muistaa huolehtia hyvinvoinnistaan.
Monella jouluun kuuluu myös herkuttelu, mutta kaikessa on hyvä muistaa kohtuus.
Kevät on aikaa, jolloin moni petraa elintapojensa kanssa ja kuntosalit sekä lenkkipolut täyttyvätkin innokkaista treenaajista. On kuitenkin hyvä varautua jo etukäteen niihin kompastuskiviin, joihin terveellinen elämä ja laihdutuskuurit yleensä kaatuvat.
Moni suomalainen on melkoinen sokerihiiri ja me olemmekin kansana ahkeria sokerin kuluttajia. Jos haluat kuitenkin herkutella ilman huonoa omaatuntoa, on tarjolla erinomaisia vaihtoehtoja.
Jos haaveissa ovat treenatut ja timmit käsivarret, on luvassa hyviä uutisia.
Liikunta on osa monen suomalaisen arkea, ja hyvä niin. Silti toisinaan on osattava kuunnella itseään ja valita treenin sijaan lepo ja rentoutuminen.
Jos peppuun haluaa lihasta ja muotoa, kannattaa osaksi treenirutiineja ottaa kolme erityisen tehokasta pakaraliikettä.
Monen suomalaisen tavoitteena on karistaa muutama talvikilo vyötäröltä näin kesän kynnyksellä. Tarjolla on monenlaista dieettiä, mutta tehokkaimmat vinkit kannattaa pitää kaiken painonpudotuksen lähtökohtana.
Moni haaveilee kauniin timmistä keksivartalosta. Ulkonäköseikkojen lisäksi vahvasta keskivartalosta on paljon muitakin hyötyjä.
Monen tavoitteissa on kesään mennessä karistaa muutama kilo. Mutta millaiset eväät ovat aamulla parhaat, jos tavoitteena on laihtuminen?
Jumppapallo on edullinen ja kannattava hankinta kotiin, jos salille vaivautuminen tuntuu työläältä.