Kuva: AOP

Cristal Snow Kymppitonni-pestistään: "En aio plagioida Riitta Väisästä"

14.11.2017 15:00 - Iiro Myllymäki

Cristal Snow haluaa Kymppitonniin paljon rentoa läpänheittoa.

Tänään on uutisoitu, että legendaarinen visailuohjelma Kymppitonni tekee paluun televisioon. Spede Pasasen alun perin ideoiman ja Riitta Väisäsen juontaman klassikkovisailun uusi versio alkaa ensi keväänä FOX-kanavalla. Ohjelman vetäjänä nähdään juontaja ja laulaja Cristal Snow.

Cristal Snow kommentoi Iskelmän Iltapäivän Satu Kotosen haastattelussa olevansa uudesta juontopestistään erittäin innoissaan. Hän kertoo olleensa kova Kymppitonni-fani lapsena ja katsoneensa ohjelmaa perheensä kanssa kilpailussa esiintyneitä sanoja arvuutellen. Uusi Kymppitonni on formaatiltaan hyvin samanlainen kuin Riitta Väisäsen juontama Kymppitonni, mutta Riitta Väisäsen juontotyyliä Cristal Snow ei aio matkia.

- En ole Riitta Väisänen, olen Cristal Snow. Minulla on erilainen huumorintaju ja olen eri ihminen kuin hän. En aio plagioida häntä, sillä se ei olisi kunnioittavaa ohjelmaa kohtaan, Cristal Snow kertoo.

Kymppitonni-formaatin oikeudet omistava Riitta Väisänen on kommentoinut FOXin tiedotteessa olevansa iloinen Kymppitonnin paluusta. Iltalehdelle Väisänen on kertonut, että häntä ei kysytty lainkaan mukaan uuteen Kymppitonniin, mutta hän olisi mielellään toiminut juontajana edelleen. Väisänen kertoi IL:n haastattelussa myös, että jos häneltä olisi kysytty ehdotusta uudeksi juontajaksi, hän olisi valinnut pestiin jonkun nuoren, kauniin, hoikan ja hauskan naisen, kuten Viivi Pumpasen tai Tuija Pehkosen. Väisänen kommentoi uskovansa, ettei Cristal Snow ole kovin tuttu kasvo ihmisille.

Cristal Snow suhtautuu huumorilla näihin kommentteihin.

- Olihan tuossa kommentissa vähän hauska viba. Tämä on hyvin Riitta Väisäsen tyylistä, sillä hän vain puhuu, mutta hyvää hän on tarkoittanut. Olen saanut häneltä viestin, että hän on innoissaan Kymppitonnin paluusta, Cristal Snow kertoo.

Kussakin Kymppitonnin jaksossa nähdään kilpailijoina viisi julkisuudenhenkilöä. Cristal Snow haluaa luoda ohjelmaan rennon tunnelman, joka muistuttaa häntä perheensä kanssa viettämistään lautapeli-illoista.

- Haluan kilpailijoiksi ihmisiä, jotka ovat hyviä heittämään läppää. Perheessäni pelataan paljon lautapelejä ja paras juttu siinä on se henkseleiden paukuttelu ja toisten kiusaaminen lämminhenkisesti. Haluan Kymppitonniin samanlaisen hengen kuin kotona järjestettävissä peli-illoissa. Halutaan kynsin ja hampain voittaa ja samalla heitetään hyvää läppää, Cristal Snow visioi.

Satu Kotonen Iskelmän Iltapäivässä arkisin klo 14-18. Voit seurata Iskelmän Iltapäivää Facebookissa tästä linkistä.

Lue myös: Kymppitonni tekee paluun televisioon Cristal Snow'n juontamana - Riitta Väisänen iloitsee

Lue myös: Nyt puhuu kohun keskelle joutunut Cristal Snow: En ole muiden ihmisten lastenkasvattaja!

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat