Kuva: Fotolia

Nainen laittoi rintamaitoaan leivonnaisiin, joita myi koulun myyjäisissä - nettiviha repesi

25.07.2017 19:15 - Iiro Myllymäki

Naisen rintamaito-browniet eivät ole saaneet lämmintä vastaanottoa.

Eräs äiti on jakanut Facebookissa kertomuksen, jonka mukaan hän on käyttänyt rintamaitoaan leivonnassa. Nainen leipoi brownieita lapsensa koulumyyjäisiin, mutta maito oli loppunut. Nainen kirjoittaa, että hänellä ei ollut aikaa lähteä kauppaan, joten hän päätti laittaa taikinaan omaa rintamaitoaan.

”En laittanut sitä edes kovin paljoa. Nyt yksi toinen äiti sai tämän selville ja homma on saanut ihan liialliset mittasuhteet. En tiedä mitä tehdä!” äiti on kirjoittanut päivityksessä, joka on jaettu myös Sanctimommy-Facebook-sivulla. Katso koko päivitys alta, tai jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Kyseisellä Facebook-sivulla päivitys on kerännyt yli tuhat kommenttia. Monet kommentoijat ovat olleet järkyttyneitä naisen rintamaidon käyttämisestä:

”Muut eivät voi tietää, onko naisella joitain tarttuvia tauteja tai käyttääkö hän joitain laillisia tai laittomia aineita, jotka voivat siirtyä rintamaitoon ja siten brownieihin. Kuinka muut vanhemmat voivat tietää, onko hänen rintamaitonsa turvallista?”

”’En tiedä mitä tehdä.’ Herran pieksut, ehkä ei kannata tehdä tissimehubrownieita koko hiton koululle. En söisi niitä, vaikka maito olisi omaani.”

”Tämä on rehellisesti sanottuna lähellä rikollista toimintaa. Rintamaidossa, ihan kuten veressä ja siemennesteessä, voi olla tauteja, minkä takia rintamaidon lahjoittajien maito tarkastetaan ennen äideille ja lapsille antamista. Kehosi nesteitä sisältävien leivonnaisten salaa syöttäminen lapsille on ällöttävää, epäilyttävää ja lähentelee psykoottisuutta. Tai ei lähentele, vaan on täysin psykoottista.”

Lue myös: Laiton kauppa rehottaa - äidit myyvät rintamaitoaan netissä

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat