Kuva: Shutterstock

Kamelit diskattiin kauneuskilpailusta - olivat ottaneet Botoxia

24.01.2018 13:45 - Iiro Myllymäki

Saudi-Arabian kamelifestivaalilla diskattiin 12 kamelia kilpailusta.

Monissa kauneuskilpailuissa ulkonäön kohentaminen leikkauksilla ja ruiskeilla on sallittua, mutta tällaiseen ei suhtauduta suopeasti esimerkiksi Miss Suomi -kilpailussa tai Saudi-Arabian kamelifestivaalin kauneuskilpailussa. Vuotuisesta kamelien kauneuskilvasta on nyt diskattu 12 kamelia niiden ottamien Botox-ruiskeiden takia.

The King Abdulaziz Camel -festivaalin kauneuskilpailun säännöissä lukee, että kamelin ulkonäköä ei saa muuttaa sen luonnollisesta olemuksesta esimerkiksi huuliin laitettavilla ruiskeilla tai värjäämällä sen turkkia. Kilpailun tuomarit huomasivat, että 12 kamelin ulkonäköä oli kohenneltu sääntöjen kieltämin keinoin, joten heille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin poistaa kamelit kilpailusta.

Kauneuskilpailun lisäksi festivaalilla kilpaillaan muun muassa kamelilla ratsastamisessa, parhaasta hiustaiteesta ja parhaasta valokuvasta. Yhteensä kilpailukategorioissa on jaettavana noin 46 miljoonaa euroa, joten ei ole ihmekään, että jotkut käyttävät kepulikonsteja yrittäessään voittaa.

Lue myös: "Seksikkään" kengurun kuva leviää netissä - eläimellä hulvaton poseeraus

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat