Kuva: Shutterstock

Kaivoi räkää, listasi entiset poikaystävät... - Uskoisitko näitä työhaastattelutilanteita oikeiksi?

02.05.2021 10:15 - Senja Rapila

Työhaastattelut eivät aina mene putkeen hakijan puolelta.

Työelämässä törmää kaikenlaisiin tilanteisiin niin työntekijänä kuin myös esimiehenä. Esimerkiksi rekrytointi-tilanteet eivät aina mene ohjekirjan mukaan. Reddit-sivustolla monet työhaastatteluja tehneet henkilöt ovat kertoneet rehellisesti kokemuksiaan mitä erikoisimmista haastattelutilanteista, joissa he ovat olleet osallisina. Kukaan näiden vastausten työnhakijoista ei - ymmärrettävästi - saanut työtä, jota he hakivat.

Eli millaisia haastattelutilanteita Reddit-käyttäjillä on tullut vastaan? Voit lukea vastaukset alapuolelta!

"Kysyin eräältä hakijalta millaisia harrastuksia hänellä on. Hän vastasi, että keräilee sellaisia esineitä mitä 'kauniit' naiset heittävät pois."

"Noin 18-20-vuotias poika alkoi kaivaa nenää ihan kunnolla, kaivaensieltä ilmeisesti kultaa kesken ravintola-alan haastattelun. Lopettelimme sen jälkeen aika pian, emmekä palkanneet häntä."

"Hän listasi kaikki entiset poikaystävänsä, jotka työskentelivät meillä". Hän sanoi, ettei malttaisi odottaa heidän ilmeidensä näkemistä, kun hän saapuisi töihin. Tämä tapahtui haastattelun ensimmäisen kolmen minuutin aikana, joten en ollut edes vielä tarjoamassa hänelle työtä. Keskeytin haastattelun ja lähetin hänet pois."

"Haastattelun alussa pyysin häntä kertomaan meille (kolmelle henkilölle) itsestään. 35 minuutin kuluttua hän lopetti puhumisen. Useimmiten ihmiset vastaavat tähän kysymykseen 1-15 minuutissa. Se oli todella vaivaannuttavaa ja halusin keskeyttää hänet, mutta halusin myös nähdä kuinka pitkälle hän menisi."

"Kysyin mikä olisi hänelle ideaali positio. Hän vastasi: sängyssä kahden blondin ja viskipullon kanssa. Enkä edes vitsaile, hän vastasi oikeasti noin."

Olemme myös aiemmin kertoneet erikoisista ja oudoistakin kysymyksistä, joita työhaastattelijat ovat esittäneet työnhakijoille haastatteluissa. Pääset lukemaan ne täältä

Lue myös: Alastomia treenisessioita ja seksiä - personal trainerit paljastavat oudoimmat asiakaskokemukset

Lue myös: Karhu jahtasi maastopyöräilijää - kuumottava tilanne tallentui videolle

Lue myös: Vaativin Tinder-profiili koskaan? Vaatimuslistalle naureskellaan netissä

Lähde: MirrorReddit

Kilpailut

Uusimmat