Kuva: Fotolia

Huhtikuussa syntyneet pelottomia, syyskuun lapset viisaita - syntymäkuukautesi kertoo sinusta paljon

07.06.2016 12:45 - Rea Tallgren

Unohda horoskoopit! Nyt voit tarkistaa, mikä on syntymäkuukautesi väri sekä kukka ja mitä ne sinusta paljastavat.

Daily Mail on etsinyt eri lähteistä tietoa siitä, mitä syntymäkuukauden uskotaan ihmisestä paljastavan. Se on kerännyt yhteen niin tiedon eri syntymäkuukausien syntymäväreistä kuin -kukistakin ja siitä, mitä ne kyseisenä kuuna syntyneestä kertovat. Suomensimme tiedot alle. 

Tammikuu: 

Tammikuun lasten väri on karamelli, ja se puolestaan kertoo tammikuussa syntyneillä olevan jalat maassa, ja heidän olevan hyvin loogisia. Tarhaneilikka ja lumikello ovat tammikuun lapsen kukkia. Ne symbolisoivat ystävällisyyttä ja lojaaliutta sekä ikuista hämmästystä elämän ihmeiden edessä.

Helmikuu: 

Helmikuussa syntyneiden väri on lila ja sen kerrotaan symboloivan inhimillisyyttä ja kiltteyttä. Kukat ovat orvokki ja kääpiöesikko ja ne puolestaan symboloivat vaatimattomuutta ja uskollisuutta.

Maaliskuu: 

Maaliskuussa syntyneiden väri on vaaleansininen. Se tuo mukanaan empatiakykyä ja taidon olla hienovarainen. Maaliskuun lasten kukat ovat narsissit ja ne symboloivat omistautuneisuutta sekä sympatiakykyä. 

Huhtikuu: 

Huhtikuussa syntyneiden väri on ruosteenpunainen ja se symboloi voimaa, vahvuutta ja pelottomuutta. Huhtikuun lasten kukat puolestaan ovat päivänkakkara ja hajuherne. Ne symboloivat viattomuutta ja puhtautta. 

Toukokuu: 

Toukokuun lapsilla syntymäväri on vihreä ja se kuvaa voimavaroja ja kykyä menestymiseen. Kukat puolestaan toukokuun lapsilla ovat orapihlajat ja kielot. Ne viestivät toivoa, onnea ja hedelmällisyyttä. 

Kesäkuu: 

Kesäkuussa syntyneiden väri on kulta. Se symboloi energiaa ja älykkyyttä. Kukat puolestaan ovat ruusu ja kuusama. Ne symboloivat rakkautta ja omistautuneisuutta. 

Heinäkuu: 

Heinäkuussa syntyneiden syntymäväri on haalea vaaleanpunainen. Se symboloi rakkautta ja kykyä parantaa ja hoivata. Kukat heinäkuun lapsille ovat ritarinkannukset ja lumpeet ja ne symboloivat sydämen puhtautta ja naurua. 

Elokuu: 

Elokuun lapsien väri on kirkkaan oranssi. Se symboloi materiaalista varakkuutta sekä valtaa. Elokuun kukat ovat miekkaliljat ja unikko. Ne symboloivat vilpittömyyttä ja voimaa. 

Syyskuu: 

Syyskuussa syntyneet ovat kauniita, viisaita ja mieleltään puhtaita. Heidän värinsä on tummansininen. Asterit ja elämänlangat ovat syyskuun lasten kukkia. Ne symboloivat rakkautta. 

Lokakuu: 

Lokakuussa syntyneiden väri on taivaansininen. Se symboloi tasapainoa ja rauhallisuutta. Lokakuun lasten kukkia ovat kosmoskukat sekä tarhakehäkukat. Ne puolestaan symboloivat vaatimattomuutta ja iloa. 

Marraskuu: 

Marraskuussa syntyneiden väri on punainen. Se symboloi intensiivisyyttä, intohimoa, voimaa ja rakkautta. Marraskuun lasten kukka on krysanteemi, ja se puolestaan viestii taloudellista menestystä ja iloista luonnetta. 

Joulukuu: 

Joulukuussa syntyneiden väri on turkoosinsininen. Se viestii viisaudesta, totuudenmukaisuudesta ja kyvystä tehdä päätöksiä. Orjanlaakerikasvit ja narsissit ovat joulukuun lasten kukkia ja ne symboloivat hyväntahtoisuutta ja suloisuutta. 

Lue myös: Horoskooppimerkki paljastaa, kenen kanssa saat parasta seksiä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat