Mekkoihin pukeutuneesta kissasta Instagram-hitti - silmissä jopa tekoripset

15.06.2016 21:45 - Emmi Moilanen

Fiini kissa ihastuttaa Instagram-seuraajiaan poseeraamalla upeissa muotiluomuksissa.

Daily Mail uutisoi Romaniassa asuvasta kahdeksanvuotiaasta Pitzush-kissasta, joka on noussut muotikuviensa ansiosta Instagram-hitiksi. Yli 21 000 seuraajaa keränneen Pitzushin omistaja Roxana Dulama stailaa kissansa värikkäisiin mekkoihin, näyttäviin koruihin ja jopa tekoripsiin.

Dulama päätti luoda kissalleen oman Instagram-tilin näyttääkseen, ettei nykypäivän muotivillityksiä ja -ihanteita tulisi ottaa niin tosissaan.

- Aloin pukea Pitzushia, sillä harvat naiset muotimaailmassa ovat hyviä roolimalleja nuorille tytöille. Heille helposti kehittyy epävarmuuksia omaa kehoaan kohtaan. Halusin tehdä jotain, joka toisi hieman hauskuutta siihen maailmaan. Tyylikäs kissa on piikki naisille, jotka ovat ylipukeutuneita jopa ilman tarkoitusta, Dulama kertoo.

Pitzush-kissan elämä ei kuitenkaan aina ole ollut muotikuvauksia ja kauniita mekkoja. Kun Dulama adoptoi kissan itselleen, eläin kärsi vakavasti tulehtuneista hampaista. Usean leikkauksen jälkeen Pitzushin terveydentila saatiin kohenemaan, ja kissa ja omistaja ovat nykyisin vahvasti kiintyneitä toisiinsa.

Dulama kertoo tekevänsä vaatteet kuvauksia varten omista vanhoista vaatteistaan. Kissalla usein nähdyt tekoripset ovat aiheuttaneet seuraajien keskuudessa ihmetystä ja huolta, mutta Dulama kertoo lisäävänsä ripset kuviin jälkikäteen kuvankäsittelyohjelman avulla.

Katso lisää kuvia alta.

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Kissafanit huomio! Erikoinen Instagram-tili esittelee lomailevia katteja

Kilpailut

Uusimmat