Kuva: Mikko Räsänen

Chisu arvioi Vain elämää -kollegansa - lue, kuka on "naapurin muija"

14.09.2016 19:15 - Pauliina Jokinen

Artistit palasivat Vain elämää -sarjan kuvauksista kesäkuussa.

Kun seitsemän kotimaista artistia suuntasivat kohti Hirvensalmella sijaitsevaa Satulinnaa ja Vain elämää -ohjelman kuvauksia kesäkuussa, eivät he tienneet, mitä odottaa. Tai ehkäpä odotukset olivat kovat sarjan edellisten tuotantokusien jälkeen, mutta todellisuus paljastui tähdille vasta paikan päällä.

Kymmenen päivää kestäneiden kuvauksien jälkeen laulaja Chisu, 34, suuntasi heti keikkakiertueelle, jonka aikana artisti nauttii kesäisten festivaalien tunnelmasta. Laulaja myöntää, ettei ole vielä täysin palautunut ohjelman kuvausten tuomasta kokemuksesta ja tunneryöpystä.

- Onneksi meillä alkoi rundi heti. Vain elämää oli niin hyvä kokemus, että mielelläni lillun festarikesän laineilla, enkä rantaudu vielä, Chisu mietti Iskelmäfestivaaleilla.

Kuvauksissa Chisu pääsi nauttimaan kokemuksesta yhdessä Anna Puun, Mikko Kuustosen, Hectorin, Mikael Gabrielin, Suvi Teräsniskan ja Lauri Tähkän kanssa.

- Siellä nousi tiettyjä teemoja esille, jotka liikuttivat paljonkin. Mukana oli myös onnellisuus ja ilo siitä, että on yksi niistä, jotka saivat istua sen pöydän ääressä, Chisu kuvailee kokemusta.

"Haluan olla isona Lauri Tähkä"

Laulaja nautti musiikista ja muihin artisteihin tutustumisesta täysin siemauksin. Kymmenen päivän tiiviin tutustumisen jälkeen Chisu kuvaili kaikkia Vain elämää -kollegoitaan kauniisti.

Anna Puu: ”Annasta tulee mieleen ilo ja heittäytyminen. Hän on aina läsnä hetkessä.”

Mikko Kuustonen: ”Mikko on todella hieno artisti ja oli siistiä nähdä, miten hän tulkitsi ja lauloi.”

Hector: ”Alkujännityksen jälkeen Hector puhkesi kukkaan. Hän on viisas mies, joka osaa pukea isoja asioita sanoiksi. Aivan mieletön lahjakkuus.”

Mikael Gabriel: ”Miklulla oli aivan huikea tarina kerrottavanaan ja hän todella yllätti versioillaan. Mikael on fiksu jätkä, jolla oli makeita kulmia biiseissään. Hän oli meidän maskottimme.”

Suvi Teräsniska: ”Minulta on kysytty, onko Suvi kuin naapurin tyttö? Olen sanonut, että ei, hän on kuin naapurin muija. Suvi määrää kaapin paikan. Lisäksi hän on äärimmäisen lahjakas ja hänellä on huikea saundi.”

Lauri Tähkä: ”Lauri on ensimmäisenä aamulla pystyssä ja viimeisenä lähdössä nukkumaan. Laurilla riitti energiaa: Hän väänsi siellä linnunpönttöjä ja lämmitti joka aamu saunan. Haluaisin olla isona Lauri Tähkä.”

Lue myös: Kaliforniassa asuva Paula Vesala: ”Kaipaan Suomesta kaikkea”

Kilpailut

Uusimmat