Äiti yritti tunkea väkisin koon 34 mekkoa päälleen - tahtoi näpäyttää avuliasta myyjää

24.08.2016 16:10 - Senni Loikala

Eräs perheenäiti loukkaantui myyjän sanoista ja tahtoi todistaa mahtuvansa pienempiinkin vaatteisiin. Jälkikäteen hän oivalsi olleensa väärässä.

Australialainen äiti ja bloggari Constance Hall julkaisi maanantaina Facebook-päivityksen, joka on lähtenyt leviämään kovaa kyytiä netissä. Kirjoituksesta käy ilmi se, että nykyään ihmiset saattavat luulla, että heitä yritetään loukata - vaikka se ei olisi edes totta.

Olin ostamassa uutta mekkoa, ja katselin vaihtoehtoja iloisesti vaaterekistä, kunnes myyjä tuli sanomaan minulle: ”Anteeksi, että keskeytän, mutta näissä telineissä vaatteet ovat kokoa 34 ja 36, tulet löytämään sinulle sopivia vaatteita noista toisista rekeistä.

Hall ei siirtynyt myyjän osoittamille vaaterekeille, vaan valehteli loukkaantuneena kokonsa olevan 34. Hän kertoo hetken olleen erittäin vaivaannuttava myyjän kanssa, sillä molemmat tiesivät, että Hall kertoi vaatekokonsa olevan todellista pienempi.

Lopulta Hall nappasi koon 34 mekon ja meni sen kanssa sovituskoppiin. Mekko ei mahtunut hänen päällensä. Hall otti vaikeasta pukeutumisyrityksestään valokuvan, joka on hitiksi nousseessa Facebook-päivityksessä.

En ollut mielissäni lopputuloksesta, joka ei tullut minulle yllätyksenä, joten poistuin sovituskopista ja sanoin myyjälle, ettei väri sopinut minulle.

Myyjä vastasi näin: ”Vau, sinä olet juuri sellainen kaunis nainen, jolle uskon kaikkien värien sopivan!”

Hmmmmmm. Huomasin siis, ettei hän ollutkaan mulkvisti. Minä olin.

Ei hän mollannut minun ihanaa "äitivartaloani", vaan hän vain ajatteli käytännöllisesti. Minä itse vähättelin kroppaani, kun loukkaannuin!"

Katso Constance Hallin netissä leviävä päivitys alta.

Lue myös: Kohota itsetuntoa helposti - naiset paljastavat omat niksinsä

Lue myös: Tunnetko olevasi erilainen kuin muut? Tarkasta, onko ajatus mennyt liian pitkälle

Lue myös: Oletko oikeasti aito? 6 merkkiä paljastavat teeskenteletkö

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat