Kuva: Fotolia

Otos isovanhemmista leviää netissä: "Surullisin kuva, jonka olen koskaan ottanut"

27.08.2016 12:15 - Emma Ylistalo

62 vuotta yhdessä ollut pariskunta joutuu elämään eri hoitokodeissa.

Ashley Kaila Bartyik julkaisi Facebookissa kuvan isovanhemmistaan. Kuvassa kumpikin itki, sillä he näkivät toisiaan pitkästä aikaa. 62 vuotta yhdessä ollut pariskunta oli nimittäin elänyt kahdeksan kuukautta erillisissä hoitokodeissa.

"Ystävät, lukekaa tämä! Tämä on surullisin kuva, jonka olen koskaan ottanut." alkaa Bartyikin teksti Facebook-kuvan yhteydessä. 

Bartyikin mukaan terveydenhuoltojärjestelmän ruuhkien ja viivästysten takia pariskunta ei ole pyynnöistä huolimatta päässyt yhteiseen hoitokotiin.

"He itkevät joka kerta, kun he näkevät toisensa ja se särkee minun sydämeni." Bartyik kirjoittaa Facebook-julkaisussaan.

"Hänen dementiansa etenee joka ikinen päivä, mutta hänen muistonsa isoäidistäni ei ole haihtunut tippaakaan...vielä. Pelkäämme, että jos he elävät erossa vielä kauan, hänen muistinsa isoäidistä ei säily."

Tämän lisäki isoisällä on todettu syöpä ja Bartyik perheineen toivoo, että isovanhemmat saisivat viettää viimeiset päivänsä yhdessä. Bartyikin Facebook-julkaisua onkin tähän mennessä jaettu yli 8 000 kertaa. 

"Haluamme vain oikeutta isovanhemmilleni, jotka 62 yhteisen vuoden jälkeen ansaitsevat viettää viimeiset hetkensä samassa rakennuksessa."

Katso julkaisu ja koskettava kuva kokonaisuudessaan alta tai täältä.

Lue myös: Pariskunta ollut yhdessä 84 vuotta - mies paljastaa pitkän parisuhteen salaisuuden

Kilpailut

Uusimmat