Utelias kissa eksyi pilvenpiirtäjän yläkielekkeelle - katso hittivideo pelastautumisesta!

05.10.2016 23:15 - Senni Loikala

Ihastuttavaa videota hännänheiluttajan pelastautumisesta on katsottu jo kymmeniä tuhansia kertoja.

Singaporelainen eläintensuojelujärjestö SPCA julkaisi alkuviikosta videon, jossa nähdään, kuinka 12-kerroksisen talon ulkoseinän tasanteelle eksynyt kissa pelastetaan. Katin pelastusoperaatiosta on tullut nopeasti nettihitti. Keskiviikko-iltaan mennessä pätkä on saanut jo satoja tuhansia katselukertoja ja tuhansia jakoja.

Videolla nähdään, kuinka pelastamisessa mukana ollut henkilö pujottaa kissan ympärille köydestä tehdyn silmukan ja nostaa eläimen sen avulla sisälle turvaan.

SPCA kertoo päivityksessään, että kerrostaloissa asuvien kissojenomistajien tulee muistaa, että hännänheiluttajat lähtevät helposti pakoteille. Sen vuoksi omistajien tulee varmistaa, ettei eläin pääse ulos ikkunoista tai ovista - ihan sen oman turvallisuuden vuoksi.

Kissat ja kissanpennut ovat uteliaita ja ne ovat vaarassa pudota ikkunasta esimerkiksi silloin, kun ne tahtoisivat lähteä saalistamaan ohitse lentävää lintua”, eläinsuojelujärjestö kirjoittaa päivityksessään.

Katso alta netissä leviävä pätkä kissan pelastusoperaatiosta.

Tiistaina vietettiin kansainvälistä Eläinten päivää, josta alkaa myös Eläinten viikko. Vuodesta 1959 alkaen vietetty teemaviikko jatkuu aina 10. lokakuuta asti. Viikon aikana Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen liitto SEY ja Animalia yleensä järjestävät erilaisia tapahtumia.

Lue myös: 12 loistavaa syytä, miksi kissan omistaminen kannattaa

Lue myös: Mitä kissan touhut oikeasti tarkoittavat - asiantuntija kertoo

Lue myös: Tutkijat selvittivät, kuinka kissat näkevät omistajansa

Kilpailut

Uusimmat