Kuva: Youtube

"Burritosaunassa" eroon kehon myrkyistä - katso miltä näyttää Kardashianin siskosten suosima hoito

07.10.2016 11:15 - Elisa Jalasjoki

Uusi tapa puhdistaa kehoa hämmentää maailmalla.

Amerikassa leviää uusi, hieman oudoltakin kuulostava terveystrendi: "burritosaunat". Uuden trendin tarkoituksena on puhdistaa kehoa hikoilemalla sieltä kaikki myrkyt pois. 

Periaate "burritosaunoissa" on hyvin yksinkertainen. Asiakkaat kapaloidaan ensin hopeisiin vartalopusseihin, yksinkertaisesti hikoilemaan. Asu toimii samalla periaatteella kuin tutut infrapunasaunat. Pussissa ollessa vain asiakkaan kasvot jäävät näkyviin. 

Puku muistuttaa hopeisessa värissään, vilttiin ympäröitynä, folioista burritoa. Asu estää kaiken liikkumisen hoidon aikana, joten asiakkaan tarpeita täyttävät tuon yleensä noin 45 minuuttisen hoidon ajan kauneushoitolan työntekijät.

Kun hikoiluprosessi on suoritettu, asiakkaat laitetaan seisomaan ämpärin ylle, jotta hiki heidän vartalostaan saadaan kerättyä talteen. 

Ennen ja jälkeen hoidon on suositeltavaa nesteyttää kehoa mahdollisimman paljon. Hoidon ajan asiakkaat voivat muun muassa istua rauhassa ja katsella esimerkiksi televisiota.  

Julkkisten suosima

Tässä uuden tyyppisessä hiki "loungessa" ovat viime aikoina viihtyneet niin Kardashianin siskokset kuin laulajatar Selena Gomez

Hoidon väiteetään muun muassa pitävän verenpaineen kurissa sekä pehmentävän ja hoitavan ihoa paremmin kuin tavallisen saunassa hikoilun. Terveysekspertit ovat kuitenkin edelleen skeptisiä hoidon vaikutuksia kohtaan. 

Helsingin Yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan 2300 keski-ikäistä miestä todistivat että säännöllinen hikoilu ja saunassa käyminen auttavat kuitenkin pitämään sydämen terveenä ja pidentämään parhaimmillaan jopa elinikää.

Alta voit katsoa lyhyen videon "burritosaunoista" käytännössä:

Lähde: Independent

Lue myös: Uusi trendi leviää: Saat tatuoida "Self Love Club" ihollesi, jos sitoudut näihin lupauksiin

Kilpailut

Uusimmat