Kuva: YouTube

Jouluherkkujen maistelu suorassa lähetyksessä meni eeppisellä tavalla pieleen: Mitä ihmettä tämä on?

21.12.2016 09:15 - Rea Tallgren

Kanadalaisen uutistoimittaja Leslie Hortonin ei kannata lopettaa päivätyötään tavoitellakseen kokin uraa. Näin voisi päätellä hänen kollegoidensa reaktioista hänen valmistamaansa "jouluherkkuun".

Kanadalaisen Global Calgary -kanavan juontajat ja uutistoimittajat päättivät tehdä kodeissaan jouluherkkuja, joita he tarjoaisivat toisilleen suorassa lähetyksessä.

Yksi kanavan vakiokasvoista, Leslie Horton, olisi halunnut tuoda kollegoilleen hedelmäkakkua, mutta ei ehtinyt tekemään sitä. Niinpä Leslie oli päättänyt valjastaa perheensä apuun ja pyysi heiltä ohjeita jonkinlaiseen jouluherkkuun.

Perhe oli antanut hänelle artisokkadipin reseptin. Kun tuli kollegoiden vuoro maistaa "herkkua", ei kaikki mennyt aivan putkeen, dippi kun oli uskomattoman pahaa. Yksi kollegoista joutui jopa sylkemään dipin ulos muiden nauraessa hysteerisesti.

Vasta siinä vaiheessa Leslie tunnusti, että hän oli hieman soveltanut dippiä tehdessään: 

- Siihen piti laittaa sitruunaa, mutta minulla ei ollut sitä, joten laitoin appelsiinia. Ja mausteista en tiennyt yhtään, mitä olisi pitänyt laittaa, joten laitoin selleriä, suolaa ja oreganoa. 

Katso hauska videopätkä maisteluhetkestä alta.

Lue myös: Naisen saama lentokoneruoka pistää hieraisemaan silmiään - onko siinä penis?

Lue myös: Uudessa selviytymisohjelmassa raiskaaminen ja tappaminen on sallittua - televisioihin ensi kesänä

Kilpailut

Uusimmat