Kuva: Fotolia

Nolo moka! Nuori nainen sai työhaastattelun jälkeen häntä pilkkaavan tekstiviestin haastattelijalta

10.02.2017 12:15 - Rea Haverinen - Luettu 2 376 kertaa

Viestiä ei ollut tarkoitettu hänelle.

Megan Dixon, 18, oli mennyt työhaastatteluun kotipaikkakunnallaan, Englannin Enderbyssä. Meganin tarkoituksena oli hakea tarjoilijan paikkaa.

Dixonin mielestä haastattelu oli mennyt hyvin. Sen lopuksi hän oli kysynyt, milloin voisi odottaa tietoa mahdollisesta valinnasta, ja haastattelija oli luvannut siihen menevän korkeintaan pari päivää.

Kuitenkin vain muutama sekunti sen jälkeen, kun hän oli lähtenyt haastattelusta, oli hänen puhelimeensa tullut viesti, jossa luki yksinkertaisesti "Vastaus on ei." Kun Megan oli vastannut kysymällä mikä syy kieltävään vastaukseen oli, oli takaisin tullut viesti, jossa hänen haastatteluaan oli kommentoitu sanomalla että "Vastauksesi nyt vaan olivat "niinku" tosi perus." Lisäksi viestin loppuun oli laitettu vedet silmissä naurava hymiö. 

Megan pahoitti mielensä viesteistä ja otti yhteyttä ketjuun Twitterin kautta. Kävi ilmi, että haastattelija oli luullut laittaneensa viestit työkaverilleen, eikä niitä oltu tarkoitettu Meganin silmille. 

"Olemme todella pahoillamme tapahtuneesta, ja aiomme selvittää läpikotaisin, miten näin on päässyt käymään", kommentoi ketjun edustaja tapahtunutta. 

Lue myös: "Näytin vahingossa kuvan rinnoistani" - pahimmat työhaastatettelumokat koottiin yhteen

Lue myös: Kuvaile nöyryyttävä kokemus - Applen hämmentävät työhaastattelukysymykset koottiin yhteen

Lähde: The Telegraph

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat