Kuva: Fotolia

Keisarileikkausko ei muka "oikea synnytys"? Kauniit ja pysäyttävät kuvat todistavat todella olevan

09.03.2017 10:45 - Rea Tallgren

Valokuvaaja kieltäytyi kuvaamasta keisarileikkausta vedoten siihen, ettei se ole "oikea synnytys". Tuoreet kuvat todistavat tahdittoman väitteen vääräksi.

Uutisoimme aikaisemmin äidistä, joka oli halunnut palkata valokuvaajan kuvaamaan synnytystään. Naisen järkytykseksi kuvaaja kieltäytyi, ja sanoi myös, että keisarileikkaus ei ole "oikea synnytys".

"Leikkaus ei ole synnytys, kultaseni. Et sinä tule synnyttämään. Sinulle tehdään leikkaus, jossa vauva otetaan pois vatsastasi. Se ei ole synnytys, vaikka kuinka asiaa katsoisi, enkä minä tahdo olla paikalla ottamassa siitä valokuvia. Jos kuitenkin päätät tarttua äitiyteesi alusta saakka ja synnyttää oikeasti, niin ilmoita minulle, niin voimme sopia aikataulusta", oli kuvaaja kirjoittanut äidille.

Moni äiti pahoitti mielensä kommentista, ja syystäkin. Keisarileikkaukselle voi olla monta syytä, eikä äiti ole yhdestäkään niistä tilivelvollinen kenellekään ulkopuoliselle, muistuttavat kommentista närkästyneet. 

Vaikka kyseinen kuvaaja ei halunnutkaan ikuistaa keisarileikkausta kuviin, on Instagram pullollaan toinen toistaan upeampia ja koskettavampia synnytyskuvia, jotka on otettu nimenomaan keisarileikkauksissa. Ne todistavat, että keisarinleikkaus on aivan yhtä kunnioitettava tapa synnyttää kuin alakauttakin tapahtuva synnytys. Se on kokemuksena ikimuistoinen ja merkitysellinen. 

Katso kuvia alta. Lisää kauniita ja hätkähdyttäviä kuvia löydät Huffington Postin artikkelista tästä

Lue myös: Koskettava synnytyskuva leviää: Vauva syntyi autoon vain muutamassa minuutissa!

Lue myös: Video "luonnollisesta keisarinleikkauksesta" puhuttaa Facebookissa - vauva työntyy itse ulos

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat