Kuva: Fotolia / Twitter

Tyttö sai liikuttavan 16-vuotissynttärilahjan isoisältään - kuvista hurja nettihitti

26.03.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Lauren Blankin isoisä oli kirjoittanut kolme muistivihkoa täyteen kauniita muistoja Laurenin pikkutyttöajoilta.

Yhdysvaltalainen Lauren Blank sai 16-vuotissyntymäpäivälahjakseen todellisen yllätyksen. Teinitytön isoisä oli kirjoittanut kolme muistivihkoa täyteen ihania päiväkirjamaisia päivityksiä kaikista niistä kerroista, kun hän vietti aikaa Blankin kanssa tämän ollessa 2-5-vuotias pikkutyttö.

Blank jakoi kuvia muistikirjoista Twitter-tilillään, ja kuvat ovat nousseet käsittämättömän suureen suosioon. Blankin päivityksestä on tykätty palvelussa yli puoli miljoonaa kertaa muutaman päivän aikana. Monet ovat selvästi osanneet arvostaa isoisän liikuttavaa lahjaa.

- En todellakaan tiennyt, että isoisäni oli pitänyt tällaisia hallussaan. Kukaan perheessäni ei tiennyt siitä. Se oli täysi shokki, Blank kertoo Seventeen-sivuston haastattelussa.

Läheiset välit

Blank kertoo olevansa hyvin läheinen isoisänsä kanssa. Isoisä auttoi hoitamaan häntä, sillä hänen äitinsä aikataulut olivat hyvin kiireiset.

Ennen lahjan antamista isoisä oli kertonut Blankin äidille muistivihoista ja sanonut, että halusi Blankin saavan vihot vasta sitten, kun hänestä aika jättää. Äiti kuitenkin sai isoisän vakuutettua, että lahja kannattaa antaa jo nyt.

Muun muassa seuraavalla tavalla isoisä kuvailee tyttärentytärtään yhdessä muistivihkokatkelmassa:

”Hän ja minä olemme samanlaisia. Emme koskaan riitele. Hän välittää minusta. En koskaan uskonut, että voisin rakastaa jotakuta niin kuin rakastan Laurenia.”

Lue myös: 73-vuotias isoisä meni romanttisille treffeille - surullinen lopputulos särkee sydämiä netissä

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat