Kuva: Fotolia

Lapsenvahdin eleestä nettihitti - pikkutyttö ilahtui silmittömästi

30.03.2017 18:15 - Emma Ylistalo

15-vuotias lapsenvahti ilahdutti merenneitoja rakastavaa hoitotyttöään.

Netissä ihastellaan nyt nuoren lastenvahdin tempausta, joka sai aikaan ison hymyn pienen tytön huulille. 15-vuotias Keegan Carnahan vahti 3-vuotiasta Alidy-tyttöä, joka sattui olemaan suuri Pieni merenneito -fani. Alidy oli myös vakuuttunut siitä, että Keegan oli oikea merenneito, johtuen hänen hiustensa violetista väristä. Kun Keegan sitten huomasi Alidyn pukeutuneen merenneidoksi, päätti hän tehdä jotain erityistä ilahduttaakseen tyttöä.

Alidy oli pukeutunut merenneitoasuunsa, joten lapsenvahti ajatteli yllättää hänet pukeutumalla omaansa kylpyhetken iloksi. Pienen Alidyn ilme osoitti, kuinka innoissaan tyttö oli kyseisestä yllätyksestä ja siitä, että sai kylpeä yhdessä merenneidon kanssa. 

Katso alta kuvat, jotka Keegan julkaisi myöhemmin Twitter-tilillään. 

Kuvien ilme todellakin todistaa, kuinka innoissaan Alidy hetkestä on. Tämän lisäksi myös Twitterissä ollaan innostuttu Keeganin tempauksesta ja kehuttu häntä maailman parhaaksi lapsenvahdiksi. 

"Ole minun lapsenvahtini, vaikka olen melkein 18", twiittasi yksi käyttäjistä. "Paras lapsenvahti ikinä", kirjoitti toinen. 

Twiittiä on jaettu uudelleen yli 19 000 kertaa ja siitä on tykätty yli 32 000 kertaa.

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat