Tyttären sydämellinen teksti isästä ihastuttaa netissä - pystytkö lukemaan itkemättä?

30.03.2017 21:45 - Emma Ylistalo

Pitkään ilman äitiään elänyt nainen halusi julkisesti kiittää isäänsä kaikesta.

Tiana Sheehan on ilahduttanut Facebookissa tarinallaan, jossa hän nostaa esille yksinhuoltajana toimineen isänsä. Facebook-sivusto Love What Matters julkaisi kauniin kunniasosoituksen Sheehanilta hänen isälleen.

Sheehan kertoo, kuinka oli ostoksilla ollessaan nähnyt äidin ja tyttären etsivät yhdessä höylää tyttärelle, äidin opastaen samalla, millaisen hän tarvitsisi. Vaikka äitinsä 14 vuotta sitten menettänyt Sheehan tuntee edelleen kateutta tällaisissa tilanteissa, tämä kyseinen kerta sai hänet kikattamaan.

Julkaisemassaan tekstissä isästään ylpeä nainen kertoo, kuinka muistot tulvivat hänen mieleensä.

"En koskaan unohda ilmettä isäni kasvoilla kun kerroin hänelle, että halusin ajella säärikarvani. Se oli ensimmäinen kesä sen jälkeen kun äiti oli kuollut ja joku kesäleirillä olleista tytöistä alkoi kiusata minua karvaisista jaloistani. Muistan tulleeni isäni luokse ja olleeni todella häpeissäni kun jouduin pyytämään häneltä apua. Mutta hän hoiti tilanteen kuin todellinen sankari. Hetkeksi hän painoi päänsä alas: sitten hän laittoi television pois päältä, vei minut kylpyhuoneeseen, antoi minulle uuden terän hänen partahöyläänsä, antoi hänen partavaahtonsa ja opetti minulle kuinka ajella säärikarvat."

Tekstissä hän kiittää isäänsä siitä, että tämä on osannut olla tukena kaikkina mahdollisina hetkinä. Isä hoiti tyylillä myös tilanteet, joihin kuuluivat kuukautiset, särkynyt sydän tai ilkeä tyttökaveri.

"Isä, tiedän etten ole sanonut sitä tarpeeksi usein, joten tässä on iso, julkinen KIITOS, siitä ettet koskaan, ikinä ole ollut liian mies ollaksesi äitini. Kiitos, ettet koskaan ole hävennyt tehdä tyttöjen juttuja, kiitos ettei minun ole tarvinnut hävetä pyytäessäni apua. Ilman äitiä kasvaminen on jotain, mitä kukaan tuskin haluaa, mutta sinun kanssasi kasvaminen on ollut parasta. Rakastan sinua, isä!"

Päivitys on kerännyt jo yli 41 000 tykkäystä ja yli 1500 jakoa. Se on myös innostanut monet kommentoimaan ja ketomaan omasta tilanteestaan. Katso koskettava päivitys alta tai täältä.

Lue myös: Äidin ja tyttären raskausarpikeskustelusta hitti: "Ne ovat nättejä, eikö vain?"

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat