Koululaisen koskettava kirje opettajalle saa kyyneleet silmiin: "En koskaan unohda sinua"

27.04.2017 18:15 - Reija Saarinen

Kirje on kerännyt valtavasti huomiota Twitterissä.

Twitterissä kiertää parhaillaan kuva, joka saa herkimmän tyypin herkistymään kyyneliin saakka. Siinä nähdään nimittäin kirje, jonka eräs miespuolinen opettaja sai eräältä oppilaaltaan.

Koskettavassa kirjeessä oppilas kiittää opettajaa hyvästä työstä ja siitä, että tämä on ollut hänelle kuin isä.

Suomensimme kirjeen vapaasti alle:

"Kiitos, että olet ollut mahtava opettaja ja muutenkin huipputyyppi. Tämä kouluvuosi oli mukava ja nautin siitä todella paljon sinun vuoksesi. Toivosin, että maailmassa olisi enemmän sinun kaltaisiasi opettajia. En tule koskaan unohtamaan sinua.

Katson sinua kuin isääni. En ikinä ole tavannut biologista isääni, mutta se ei haittaa, sillä sinä kohtelit minua kuin omaa lastasi. Teit minusta todella onnellisen. Annoit ruokaa, kun olin nälkäinen ja halasit kun olin surullinen.

En tule koskaan unohtamaan sinua Mr. J.

Rakastan sinua,

Rakkaudella Markus."

Kuvan kirjeestä näet alta.

Kirje on saanut Twitterissä hurjan suosion ja sen jakaja onkin saanut runsaasti ihanaa palautetta kirjeen lukeneilta ihmisiltä.

 

Aiemmin olemme uutisoineet Pako-tähti Wenthworth Millerin pitämästä puheesta, jossa näyttelijäkomistus avautui elämästään ja kertoi muun muassa yrittäneensä itsemruhaa ensimmäisen kerran 15-vuotiaana. Tuon koskettavan ja tärkeän kirjeen voit lukea täältä.

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat