Kuva: Fotolia

Nainen jakoi kaunistelemattoman kuvan keisarileikkauksen jälkeen - "Jos luulit tätä helpoksi..."

13.05.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Olivia White haluaa ihmisten tietävän, että keisarileikkaus ei ole ruusuilla tanssimista.

Joskus keisarileikkausta kuulee vähäteltävän, ja monet ajattelevat, että se on kuin ruusuilla tanssimista alateitse tapahtuvaan synnytykseen nähden. Olivia White -niminen bloggaajaäiti haluaa nyt oikoa näitä käsityksiä Instagram-kuvallaan.

Nainen on jakanut Instagramissa itsestään kuvan, jonka hän on ottanut muutaman tunnin synnytyksen jälkeen. Kuvassa leikkauksen jättämät arvet ovat näyttävästi esillä.

Kuvatekstissä White kuvailee, miltä keisarileikkauksen jälkeen todella tuntuu.

”Jos luulit tätä helpoksi tavaksi synnyttää, niin yritäpä elää vatsassasi olevan 15-senttisen viillon kanssa ja tuntea olosi haiksi, josta on kaivettu ulos sen syömän surffaajan raajat. Sitten kaikki ommellaan takaisin yhteen kalastusnarulla samalla, kun tuntuu siltä kuin sisäelimesi yrittäisivät paeta”, White kirjoittaa.

Nainen kirjoittaa, että kaikki on hyvin, kunnes kipulääkkeen vaikutus lakkaa.

”Sen jälkeen on kuin bussi olisi ajanut päältäsi ja vielä peruuttanut päällesi tämän jälkeen vain varmistuakseen, että todella jäit alle”, White kuvailee.

”Pahinta on, että luulet joutuvasi käyttämään vyötärölle ulottuvia mummoalkkareita koko loppuelämäsi, koska ajatus siitä, että mikään asettuisi vatsasi ja intiimialueesi väliin on silkkaa painajaista”, nainen jatkaa.

Monet ovat kuvan kommenteissa kiitelleet Whitea tämän avautumisesta ja jakaneet samankaltaisia tarinoita.

”Tämä on niin totta. Minulla pitäisi olla toinen keisarileikkaukseni ensi viikolla. Vieläkö voi perääntyä? Kiitos tämän jakamisesta!”

”Mahtavaa. Se on niin kivuliasta, ja se että et pysty nukkumaan, kävelemään tai liikkumaan kunnolla on hankalimpia asioita mitä voi olla.”

Lue myös: Keisarileikkausko ei muka "oikea synnytys"? Kauniit ja pysäyttävät kuvat todistavat todella olevan

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat