Kuva: Fotolia

Mitä kaikkea oksettavaa ja outoa hotellihuoneista on löytynyt? Henkilökunta paljastaa

07.06.2017 22:15 - Senja Rapila

Kysymyksiin vastannut hotellinjohtaja on kertonut muun muassa sen, että eräs huone oli täynnä verta siivouksen alkaessa.

Erään ulkomaalaisen hotellin manageri on paljastanut nyt Pop Sugar -julkaisulle sen, mitä kaikkea hotellin työntekijät todellisuudessä näkevät työvuoronsa aikana, kun he vastasivat Reddit-käyttäjien mitä erikoisempiin kysymyksiin.

Voit lukea osan suomennetuista kysymyksistä ja vastauksista alapuolelta.

Mikä on ollut oksettavin kunto, mihin vieras on jättänyt huoneensa?

"Yksi pariskunta täytti koko huoneen talkilla. Enkä puhu vain pelkästään yhdestä purkista. Siellä huoneessa oli kuin talvinen ihmemaa. Se oli akrmeaa. Kaikki oli talkin peitossa. Todella outoa. Päädyimme veloittamaan heiltä 300 dollaria tai jotain vastaavaa siivouksesta, kun se oli koko sen ajan poissa käytöstä. Se maksoi meille kuitenkin enemmän kuin yhden yön hotellihuoneen veloituksen, koska huone ei ollut käytössä moneen päivään."

Oksettavin asia mitä olette nähneet?

"Hotellisiivoojat ovat nähneet kaikista pahimmat asiat, oikeasti. Jotkut ihmiset ovat vain todella oksettavia. Hotellissamme oli eräs työmaaduunari, joka oli varmaan hengittänyt jotain. Hän oli varmasti ollut jo sairaalassa, mutta hän yski murhapaikan verran verta hänen huoneeseensa ja kylpyhuoneeseensa. He toivat alas pyyhkeitä, jotka meidän oli pakko heittää pois sen vuoksi, että ne olivat ihan verestä värjääntyneitä. Melko oksettavia asioita. En varmasti edes tiedä puoliakaan siitä mitä siivoojat näkevät viikosta toiseen."

Saatteko pyyntöjä, jotka ovat rikollisluontoisia?

"Meillä majoittui eräs mies, joka jätti ladatun aseensa tänne ja kysyi, voisiko hänen 'enonsa' hakea sen hänelle. Päädyimme antamaan sen vain poliisille. En ole varma siitä mitä tilanteessa lopulta kävi. Sen lisäksi en tiedä muuta. Meillä on varmasti käynyt prostituoituja, siitä olen kuitenkin varma."

Pääset lukemaan kaikki vastaukset Pop Sugarin sivuilta, täältä.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Kengät kannattaa pitää jalassa lentomatkalla - muutamastakin syystä

Kilpailut

Uusimmat