Näin voi käydä, jos et laitata rakennekynsiä ammattilaisella - järkyttävä kuva leviää netissä

05.07.2017 17:45 - Senja Rapila

Kuva on hyvä esimerkki siitä, että rakennekynsiä ei kannata laitattaa ihan kenellä tahansa. Aina kannattaa tehdä pikainen taustatyö ja katsoa ensin, millaista jälkeä tekijä tekee.

Rakennekynsien tekeminen on oma taiteenlajinsa, mihin vaaditaan tietoa ja ennen kaikkea taitoa. Jokainen rakennekynsien laittaja ei ole ammattilainen, vaikka sanoisikin osaavansa tehdä laadukkaat kynnet halvalla. 

Tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa kiertää varoittava esimerkkikuva siitä, millaista jälkeä voi saada, jos ottaa rakennekynnet mahdollisimman halvalla. Kuvan nainen oli pyytänyt itselleen pyöreäkärkisiä kynsiä, ja lopputulos oli karmaiseva.

Jaettua kuvaa on jaettu Facebookissa yli 13 000 kertaa ja siihen on jo yli 15 000 reaktiota.

"Tämä tapahtui asiakkaalleni, joka meni toiseen paikalliseen kynsistudioon ilman että teki taustatutkimusta. En voinut uskoa silmiäni, joten minun piti ottaa kuva. Hän maksoi näistä 35 puntaa", englantilainen kynsitaiteilija Angela Blemmings kirjoittaa julkaisemansa kuvan alapuolelle.

Kuva onkin siis varoittava esimerkki siitä, että mikäli haluaa laadukkaat rakennekynnet, tulisi aina tehdä pientä taustatutkimusta henkilöstä, joka kynsiä tekee. Eli katsoa portfoliosta hänen aiempia töitään ja selvittää, onko hänellä asianmukainen koulutus.

Tällä tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu, ja asiakkaan kynnet saatiin kertoman mukaan asiallisen näköisiksi.

Voit katsoa kuvan karmaisevista kynsistä alapuolelta.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Teinityttö ei ole leikannut kynsiään kolmeen vuoteen - katso hämmentävä lopputulos

Lue myös: 5 yllättävää ja toimivaa kauneusniksiä - ota kokeiluun

Kilpailut

Uusimmat