Yritys tekee täydellisiä pehmokopioita omistajien lemmikeistä - taustalla hellyyttävä syy

20.07.2017 22:15 - Katariina Auvinen

Omistaja saa pehmoeläimen kotiinsa. Se pyritään tekemään niin aidonnäköiseksi kun mahdollista.

Yhdysvalloissa asuva Jennifer Williams sai kokea karmeimman asian, jota kukaan lemmikin omistaja ei haluaisi ajatella. Williamsin oma tanskandoggi Rufus kuoli. Se oli iso menetys naiselle, joka suri koiraansa paljon. Williams kuitenkin käänsi surunsa vahvuudeksi ja mietti miten voisi auttaa toisia samassa tilanteessa olevia. Hän muisti erään kerran, jolloin hän makasi Rufuksen kanssa vierekkäin sohvalla, miettien kuinka hienoa olisi tehdä pehmokopio koirasta. 

Hän päätti koiransa kuoltua kaivaa idean pöytälaatikostaan ja aloitti hahmottelemisen. Siitä syntyi yritys, joka tekee pehmoeläimiä lemmikkien omistajille. Omistaja tuo kuvan, jonka mukaan pehmoeläin muotoillaan, värjätään ja tehdään. Monet hankkivat pehmoeläimen ennen kuin oma lemmikki on vielä nukkunut pois. Ajatuksena on, että ihmisillä on joku konkreettinen muisto omasta rakkaasta lemmikistään aina vierellään. 

Yritys ei ole tehnyt pelkästään koiria tai kissoja tilaajille vaan ihastuneille omistajille on lähtenyt myös pehmopossuja, lehmiä, lintuja sekä chinchilloja. 

Katso kuvat alta. 

Lue myös: 6 huikeaa tapaa, joilla kissat parantavat omistajiensa elämää

Lähde: Instagram

Kilpailut

Uusimmat