Kuva: Jussi Ratilainen

Suomalaisen julkkisäidin avautuminen ikävästä lomalennosta - huonosti käyttäytynyt mies häiritsi lapsen nukuttamista

01.08.2017 12:41 - Anna Hopi

Minttu Murphy-Kaulasen lomalento sujui ikävällä tavalla kanssamatkustajan töykeyden vuoksi.

Äkäslompololaisen julkkiskauppiaan Sampo Kaulasen perhe matkusti tällä viikolla lomalle etelään. Lento ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan, ja nyt kauppiaan Minttu-vaimo on julkaissut Facebookissa tekstin, jossa harmittelee erään lennolla olleen matkustajan käytöstä.

"Paljon olen lentänyt ja aika paljon nähnyt, mutta eilinen matka oli huipentuma ihmisen idiotismista. Kello oli noin 22 ja yritin kallistaa penkkiäni taaksepäin nukuttaakseni 3 vuotiaani. Siellä takana oleva ukko laittaa vastaan. Koitin uudestaan, josko olisin erehtynyt. Seuraavaksi sieltä tulee molemmin käsin isku selkänojaan niin että tyttäreni nalle lentää sylistä," tuohtunut Minttu Murphy-Kaulanen kirjoittaa. 

Kaulanen kertoi asiasta lentoemännälle, joka välitti harmistuksen takana istuvalle miehelle. Syy ikävään käytökseen oli miehen pituus, jonka vuoksi tämä ei mahtunut kunnolla istumaan lennolla, mikäli edessäoleva penkki kallistettiin.

"No välitin viestin sitten emolle että a) herra olisi voinut nostaa itsensä sieltä ja kertoa sievästi tämän asian. Olisinpa minä voinut vaikka vaihtaa paikkoja meidän perheen persjalkasten kesken. b) opetan omat lapseni olemaan koskematta jaloillaan/käsillään toisten matkustajien penkkeihin. Hän on ilmeisesti kastia joka opetti n. 9 vuotiaalle pojalleen täysin toista.
c) olisi maksanut sopivasta paikasta extraa niinkuin minä tein. Takana oli exit-paikoilla vapaata."

Murphy-Kaulanen kertoo tuohtuneensa tilanteesta eri toten lapsensa vuoksi. Lue koko päivitys alta.

Lue myös: Apu: Isän itsemurha pysäytti Sampo Kaulasen

Kilpailut

Uusimmat