Kuva: Fotolia

Isä kyllästyi kinastelemaan poikansa hampaiden harjauksesta - lähetti nerokkaan viestin

12.09.2017 08:15 - Katariina Auvinen

Poikaa lähestyttiin virallisella viestillä hammaskeijun nimissä.

Hammaskeiju oli monelle odotettu vieras pienenä. Kun irronneen maitohampaan laittoi tyynyn alle, oli sen tilalle aamulla ilmestynyt yleensä pieni rahallinen palkinto. Lontoossa asuva kolmen lapsen isä, Henry Warren, keksi nerokkaan idean kannustaa poikaansa ahkerampaan hampaiden harjaukseen. 

Kun Warrenin pojan maitohammas irtosi, poika asetti hampaan tyynyn alle. Hänen isänsä päätti kirjoittaa palkinnon lisäksi kirjeen pojalleen hammaskeijun nimissä. Virallisen kuuloisessa kirjeessä hammaskeiju kertoo, että hammas on vastaanotettu, mutta keiju löysi yllätyksen hampaasta. 

"Hammas on vastaanotettu, mutta vastaanoton yhteydessä hampaasta löytyi jäämiä limsoista, suklaasta sekä muroista. 

Näin ollen, jos hampaiden harjaus ei parannu, hammaskeiju joutuu alentamaan maksettua palkkiota." 

Kirjeessä kävi ilmi, että nykyisen muutaman euron sijasta hammaskeiju ei enää maksaisi niin suurta palkkiota seuraavista hampaista, jos niistäkin löytyisi harjauksen puuttesta johtuvia vaurioita. 

Isän mukaan tämä tekniikka toimi paremmin kuin hyvin ja nyt poika harjaa hampaita innokkaasti. Warren jakoi kirjeen Twitterissä, jossa se sai kannustavan vastaanoton. Iso osa vanhemmista piti Warrenin keinoa nerokkaana ja aikoi itsekin ottaa tämän tekniikan käyttöön. 

 

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat