Kuva: Fotolia

Äidit, oletteko syyllistyneet samaan? Tv-tähden otos nukkuvasta vauvastaan synnytti palauteryöpyn

02.10.2017 08:45 - Karoliina Kotala

Suomalaiskatsojillekin tutusta Pienten perhe -sarjasta tuttu Tori Roloff sai osakseen runsaasti kritiikkiä some-julkaisustaan.

Pienten perhe -sarjasta tuttu pari Zach ja Tori Roloff saivat ensimmäisen lapsensa toukokuussa ja pari on nauttinut auvoisasta vauva-arjesta siitä asti. Nyt Tori on kuitenkin saanut osakseen tiukkaa kritiikkiä julkaistuaan Instagram Story -videon pienokaisestaan nukkumassa pinnasängyssä.

Torin julkaisemassa videopätkässä pienokainen on kuvattu vauvamonitorin kautta ja otoksessa Kyle-poika nukkuu pinnasängyssään. Video poiki kuitenkin yllättäen tiukkaa kritiikkiä, sillä monen mielestä pinnasänky ei ollut tarpeeksi turvallisen näköinen vauvalle.

Voit katsoa kuvakaappauksen videosta täältä.

Syy erikoiseen palautteeseen johtuu siitä, että kuvassa pinnasängyssä on vauvan lisäksi pehmoleluja, tyynyjä ja vauvan päällä on peitto. Virallisen ohjeistuksen mukaan kuitenkin vauvojen on turvallisinta nukkua tyhjässä pinnasängyssä, jossa ei saisi olla leluja, peittoja tai tyynyjä, sillä ne lisäävät lapsen riskiä tukehtua, kuristua tai muuten menehtyä.

Tori ei kuitenkaan ahdistunut palautteesta, vaan vastasi kriittisiin kommentteihin:

”Ystävät, rakastan julkaista kuvia pojistani, koska haluan jakaa niitä kanssanne. Mutta kaikki te ”täydelliset” vanhemmat, tiedän, että meillä kaikilla on mielipiteemme siitä, miten kasvattaa ja pitää huolta lapsistamme. Mutta meidän äitien pitäisi tukea toisiamme, ei lannistaa. Vain sinä tiedät, mikä on parasta juuri omalle lapsellesi.”

Alla otoksia Torista, Zachista ja Kyle-vauvasta:

View this post on Instagram

My heart LITERALLY can not. 😍 #ZandTPartyofThree

A post shared by Tori Roloff (@toriroloff) on

Lähde: Women’s Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat