Kuva: Fotolia

Edesmennyt isä oli järjestänyt tyttärelleen upeat yllätykset - viimeinen saapui syntymäpäivänä

27.11.2017 20:45 - Katariina Auvinen

Bailey Sellersin isä oli kuollut tyttären ollessa vasta 16-vuotias.

Yhdysvaltalaisen Bailey Sellersin isä halusi tehdä tyttärensä jokaisesta syntymäpäivästä ikimuistoisen. Valitettavasti isä sairasti parantumatonta syöpää, joten isä tiesi ettei olisi näkemässä rakkaansa kasvamista. Isä päätti yllättää tyttärensä joka vuosi kukkakimpulla ja siihen mukaan liitetyllä kirjeellä. 

Sellers täytti tässä kuussa 21 vuotta ja hän ilmoitti Twitterissä saaneensa tänä vuonna isältään viimeisen lahjan. Isä oli maksanut ennakkoon viideksi vuodeksi eteenpäin liloja kukkia sisältäneen kimpun. 

- Hän pyrki tekemään syntymäpäivästäni ikimuistoisen. Katson nyt kukkia ja mietin, että nuo ovat viimeiset kukat, jotka isältäni sain. Se on erittäin katkeransuloinen tunne, Sellers kertoo Metro-julkaisulle. 

Isän kirjoittama teksi oli sydäntäsärkevä. 

"Tämä on rakas tyttäreni viimeinen kirje, jonka kirjoitan sinulle, kunnes me taas tapaamme. En halua, että vuodatat minun vuokseni yhtään kyyneltä, koska olen nyt paremmassa paikassa. 

Nyt täytät 21 vuotta. Haluan, että tiedät sinun olevan arvokkain lahja, jonka olen ikinä saanut. Toivon, että pysyt aina rehellisenä itsellesi ja arvostat äitiäsi. Ole onnellinen ja elä elämääsi täysillä. 

Tulen aina olemaan ympärilläsi. Hyvää syntymäpäivää rakkaimpani. 

-Isä "

Sellers kertoo, että hän ei voinut lukea kirjettä kuivin silmin. 

- Se oli surullinen ja kaunis samaan aikaan, hän kiteytti. 

Lue myös: Tytär kirjoitti liikuttavan kirjeen isäpuolelleen: "Olet korjannut sydämeni palaset yhteen"

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat