Kuva: Shutterstock

"Hän sanoi etten voi olla masentunut, koska käyn suihkussa" - hirveimmät terapiakokemukset paljastettiin

22.04.2018 15:15 - Senja Rapila

Kaikki terapeutit eivät valitettavasti ole ammattinimikkeensä arvoisia.

Oikean terapeutin löytäminen tarvittaessa voi olla haastavaa, sen tietävät varsinkin nämä Reddit-käyttäjät, jotka ovat kertoneet kokemuksia kamalimmista ja epäammattimaisimmista terapeuteistaan.

Voit lukea kertomukset alapuolelta.

"Tyttäreni kuoli ja menin terapeutille, joka oli erikoistunut pikkulasten kuolemaan. Ensimmäisen vierailuni aikana hän sanoi minulle, että tarvitsen vain suklaata ja voisin sen jälkeen paremmin. Mieheni oli huoneessa kanssani. Session jälkeen hän sanoi miehelleni, että hän varmistaa että saan suklaata. Lähdimme, ostin suklaapatukan ja söin sen. Ei tuntunut paremmalta. En mennyt enää koskaan hänen luokseen."

"Kun kerroin hänelle kuinka kamalalta minusta tuntui, ja hän alkoi nauraa minulle. Minun olisi pitänyt lähteä sieltä heti."

"Kun hän rikkoi salassapitovelvollisuutta ja kertoi isälleni kaiken mitä olin kertonut terapiassa. Älä koskaan käy terapeutilla, joka on vanhempiesi ystävä."

"Kaikki hänen muistiinpanonsa olivat piirrustuksia, niin kuin neljäsluokkalaisella. En olisi pistänyt pahakseni, jos hän ei olisi kysynyt samoja kysymyksiä kolmella kerralla putkeen ja sitten aina unohtanut niitä. Sitähän varten muistiinpanovihkosi on."

"Kun hän sanoi minulle, etten millään voi olla masentunut, kun käyn suihkussa."

"Hän kysyi minulta samoja, seksuaalisia kysymyksiä jatkuvasti, vaikka olin siellä itsemurhayrityksen vuoksi, joka oli johtanut kiusaamisesta ja muusta sellaisesta paskasta. Hän ei myöskään noudattanut salassapitovelvollisuutta, vaan kertoi asioistani muille ja vääristeli sanojani."

"Hän sanoi, että lapsuuteni trauma on syy homouteeni ja suositteli terapiaa, jossa minut käännytettäisiin jälleen heteroksi."

Lähde: Reddit

Lue myös: "Pyri kohti muutosta, älä täydellisyyttä" - terapeuttien parhaimmat neuvot koottiin yhteen

Lue myös: Älä anna suhteen kaatua stressin vuoksi - 7 merkkiä kertovat parisuhdeterapian tarpeesta

Lue myös: Epämuodostunut koira sai vihdoin kodin! Koulutetaan nyt tärkeään tehtävään

Kilpailut

Uusimmat