Kuva: Youtube

Koirien ja taaperon salainen ruokaoperaatio tallentui videolle - netissä ihastellaan

08.06.2018 16:45 - Iiro Myllymäki

Koirat ovat keksineet, miten voivat saada herkkuja jo ennen kuin niiden omistajat ovat heränneet.

Koirat osaavat olla hyvinkin neuvokkaita, kun on ruoansaannista kyse. Bored Panda -sivusto kirjoittaa kultaistennoutajien Bleun ja Colbyn edesottamuksista, joiden avulla ne saavat aamuisin ruokaa jo ennen kuin niiden omistajat Nina ja Chris ovat heränneet. Avainhenkilö tässä on vain 15 kuukauden ikäinen taapero Chloe.

Koirilla on tapana mennä aamulla Chloen huoneeseen ja herättää tämä aamupalan toivossa. Sitten koirat opastavat Chloen niiden ruokakipon ääreen. Chloe on jo sen verran etevä liikkeissään, että hän onnistuu ottamaan kipon ja tiputtamaan sinne koiranruokaa.

Koirien ja taaperon salaisuus alkoi paljastua, kun Nina ihmetteli eräänä aamuna, miten hänen tyttärensä oli päässyt vaeltelemaan pois huoneestaan. Chloe ei ole vielä tarpeeksi pitkä avatakseen huoneensa ovea itse. Nina päätti laittaa videonauhoituksen pyörimään Chloen huoneeseen, ja videolta paljastuikin melkoinen yllätys.

- Koirat todellakin tietävät, mitä ne tekevät. Ja Chloe syöttää niitä tarkoituksella, sanoo isä Chris.

Vanhemmat jakoivat koiriensa ja lapsensa edesottamuksista kuvatun videotallenteen YouTubeen, missä sitä on katsottu jo yli 440 000 kertaa. Monen kommentoijan mielestä video on suloisinta, mitä he ovat pitkään aikaan nähneet.

”Tämä on vuoden paras video!”

”Söpöin video ikinä.”

”Tämä on niin hauska!”

Voit katsoa videon alta.

Lue myös: Ruotsalainen valokuvaaja jakoi suloisen videon kuviensa takaa - "Hänellä on paras työ ikinä"

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat