Perheenäidin kekseliäs vaatebisnes ihastuttaa - taustalla koskettava tarina

14.08.2018 16:45 - Elisa Jalasjoki

Yhdysvaltalaisnainen haluaa uudelleenluoda jo olemassaolevia muistoja.

Yllättävätkin ajatukset voivat osoittautua menestyksekkäiksi bisnesideoiksi, todistaa yhdysvaltalaisäiti Carli Grant.

Nuori, kolmen lapsen äiti innostui perustamaan oman, Refashioned Memories -nimeä kantavan yrityksensä, kun hänen miehensä oli heittämässä vanhaa, punamustaruudullista kauluspaitaansa kierrätykseen. 

Grant kertoo tilanteen koskettaneen häntä syvästi, sillä miehellä oli kyseinen paita yllään naisen synnyttäessä heidän yhteistä tytärtään. 

- En voinut uskoa, että paita oli kierrätyspinossa. Tiesin, etten voisi lahjoittaa sitä pois, joten päätin tehdä siitä jotakin uutta, nainen paljastaa Yahoo Be -verkkosivuston haastattelussa. 

Itseoppinut ompelijatar päättikin taikoa kauluspaidasta kyseiselle tyttärelleen suloisen mekon. 

"Ensimmäistä kertaa kun hän piteli sinua, hänellä oli yllään tämä paita. Nyt hänen pidellessä sinua, kyseinen paita on sinun ylläsi", nainen kirjoittaa Instagram-tilillään jakamansa otoksen yhteydessä. Kyseisen kuvan pääset katsomaan alta. 

Lopputuloksena syntyi uskomattoman kaunis vaate. Kuvan lopullisesta tuotoksesta näet alta. 

Idea omasta yrityksestä syntyi Grantin mukaan hänen aviomiehensä ehdotuksesta. Naisen mukaan ajatus ei tuntunut pelottavalta miehen markkinointitaustan ansiosta. 

Nyt alkujuurillaan oleva yritys mainostaa kuitenkin itseään eräänlaisena muistojen uudelleenluojana. Nettisivuillaan Grant kehottaa ihmisiä lähettämään sellaisia paitoja, joiden taustalta löytyy jokin sanoma. Hänen mukaansa kyseessä on uskomattoman koskettava tapa kunnioittaa esimerkiksi jo pois nukkuneita. 

- Vaatteiden mukanaan tuomat tarinat ovat lempiosuuteni koko bisneksessä. Rakastan kuulla tarinoita muun muassa erilaisista erityisistä suhteista, sekä tunnesiteistä, hän kertoo. 

Mikäli kiinnostuit, pääset katsomaan yrityksen nettisivuja esimerkiksi painamalla tästä

Lue myös: 6 asiaa, joita ei koskaan tulisi ostaa käytettynä - olisitko tiennyt?

Lähde: Yahoo Be7

Kilpailut

Uusimmat